Wil je graag een leven met meer energie, meer vervulling en meer flow voor jezelf creëren? Meer liefde voelen voor wie je bent en wat je hier te brengen hebt? Grote kans dat je nog niet op je meest authentieke manier leeft en dat hier nog veel winst valt te behalen voor je. Om zo je fijnste leven ooit voor jezelf te maken. Een leven op jouw voorwaarden.

Het is een prachtig gegeven dat we als mens op het moment dat we geboren werden allemaal een unieke sterren blauwdruk hebben meegekregen. Zo gaat de ene persoon bijvoorbeeld heel goed op een stabiel werkritme van 9-5, waar een ander veel beter functioneert op een systeem waarin zij met haar energie en impulsen kan meebewegen.

Zo heeft de ene persoon veel luchtenergie en zit veel in zijn hoofd, zo heeft de andere persoon weer veel waterenergie waardoor emoties soms extreem overweldigend lijken. Zo gaat de ene heel snel heen en weer en verandert continue van ideeën, zo is het voor de ander belangrijk om uitgebreid de tijd te nemen om veranderingen door te voeren en staan rust en stabiliteit boven alles.

Zo gaat de ene persoon met zijn gevoelens om door er uitgebreid met anderen over te praten, zo heeft de andere meer een kluizenaarsprofiel en is het voor hem of haar soms fijner om zich echt even terug te trekken.

Zo heeft de ene veel open energiecentra waardoor zij heel empathisch is maar het vinden van je eigen waarheid lastiger kan zijn, zo heeft de ander veel gesloten energiecentra waardoor je duidelijker weet wie je bent en wat je wilt maar waardoor de uitdaging is om flexibel te kunnen zijn en controle los te kunnen laten.

Deze voorbeelden en nog zo ontzettend veel meer informatie is allemaal in je persoonlijke sterrenprofiel terug te vinden.

Kortom; we zijn echt allemaal uniek en mogen hier dus ook echt naar gaan leven. Jouw unieke blauwdruk is je kracht en niet je valkuil – en dit laat ik je zo onwijs graag zien!

Hoe kan ik je hier precies bij helpen?

In een mini traject van drie 1-op-1 sessies gaan we aan de slag met het volgende:

Sessie 1: het onderzoeken van jouw persoonlijke sterrenblauwdruk. Voordat we deze sessie in gaan vraag ik om je geboortegegevens, waarna ik een persoonlijk sterrenblauwdruk profiel voor je maak die we tijdens de sessie gaan bespreken. Letterlijk: wat staat er in de sterren geschreven over wie jij bent en hoe je in elkaar zit? Voor het maken van dit profiel gebruik ik drie verschillende soorten tools: human design, astrologie en elementenleer. Tijdens de sessie bespreken we alles samen én overleg ik met je welke stukken resoneren. Wat niet resoneert is niet voor nu om mee te werken namelijk.

Sessie 2: integratie. Nu je weet hoe jouw persoonlijke sterrenblauwdruk eruit ziet is het tijd om concrete stappen te gaan zetten naar een authentieker leven. Deze bespreken we samen én ik leg je uit hoe de verschillende cycli uit de natuur je kunnen ondersteunen om deze veranderingen daadwerkelijk door te voeren. Zowel de seizoenscyclus, de maancyclus als je vrouwelijke hormonale cyclus spelen namelijk een rol hierin en het doorvoeren van veranderingen gaat makkelijker wanneer je hiermee samenwerkt. Letterlijk: ondersteuning vanuit de natuur.

Sessie 3: nabespreking en bijsturen. 1 of 2 maanden later kijken we hoe het nu gaat en sturen we nog bij waar nodig. Je hebt nu een duidelijk plan waarmee je steeds meer stapjes naar een leven op jouw voorwaarden kunt gaan zetten én je weet hoe diverse tools uit de natuur je hierbij kunnen ondersteunen. Indien van toepassing bespreken we ook nog op welke signalen van je lichaam je kunt letten om authenticiteit / niet-authenticiteit bij jezelf te herkennen.

Elke sessie duurt 1-1,5 uur gemiddeld en gaat online via Zoom of op locatie in Sittard. Tussen de afspraken door ben ik bereikbaar voor je voor vragen via de mail of via Whatsapp.

Aan het einde van dit mini traject:

>> Weet je beter wie je bent en wat je hier te brengen hebt
>> Voel je meer liefde voor jezelf en vind je het makkelijker om voor jezelf te kiezen
>> Is je leven meer op jouw authentieke zelf ingericht
>> Heb je een concreet plan hoe je hier in de toekomst nog meer stappen in kunt zetten
>> Ken je alle ins en outs over je sterren blauwdruk profiel
>> Weet je hoe de natuur je kan ondersteunen wanneer je veranderingen in je leven door wilt voeren
>> En weet je hoe je meer energie, meer vervulling en meer flow in je leven kunt ervaren
>> Bonus: Grote kans dat je ook beter begrijpt waarom anderen anders in elkaar zitten dan jij en dat je de wereld en de mensen om je heen zo ook iets makkelijker kunt plaatsen

Investering

€395,-
Kan ook over 2 tot 4 termijnen verdeeld worden

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Of wil je eerst nog even contact hebben? Je mag me altijd een mailtje sturen naar roos@degroenealchemist.nl of stuur me een berichtje op Facebook of Instagram @degroenealchemist

Mijn verhaal

Als jong meisje van 8 jaar oud ontving ik een visioen: later als ik groot ben begin ik mijn eigen restaurant. Het werd een droom waar ik jarenlang voor vocht totdat ik het in 2017 realiteit maakte. Ik opende mijn restaurant waar ik volledig met natuurlijke voeding werkte. Een groot succes voor Zuid-Limburg, maar wat bleek op lange termijn wat minder een succes voor mijzelf.

Ik kwam erachter dat een te vast werkritme voor mij niet optimaal is maar dat ik het fijner vind om met de eb en flow van mijn energie mee te bewegen. Ik kwam erachter dat de wens van mij om continue nieuwe dingen te willen creëren er ook nu met het vervullen van mijn kinderdroom nog was. En ik kwam erachter dat ik het werken met de natuur samen op alle lagen in mijn werk wil integreren en niet alleen op het gebied van voeding.

Allemaal zaken die niet handig samen gingen met het hebben van een eigen restaurant – en met de jaren die vorderden merkte ik dat mijn energie steeds lager werd en ik me van binnen verbitterd begon te voelen doordat ik niet authentiek meer leefde. Een situatie die er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik de keuze maakte om mijn restaurant los te gaan laten, wat ik begin 2022 deed om nu het laatste jaar een veel authentieker leven voor mezelf te creëren met meer energie, flow, vreugde, zelfliefde en vervulling. En wat een feestje is dat!

Het bewandelen van dit pad van niet-authenticiteit naar authenticiteit ging niet zonder slag of stoot, maar waar ik door het hele proces heen zo enorm veel steun uit gehaald heb is door het kennen van mijn persoonlijke sterrenblauwdruk profiel. Hierin stond namelijk letterlijk dat ik op de goede weg was! En dus wist ik dat het zo moest zijn. Iets dat ik jou ook zo enorm gun en waarvoor ik nu dit mini traject gecreëerd heb. Zodat ook jij jouw meest authentieke (en blije) leven kunt gaan bewandelen! Ik gun het je zo.