fbpx

Gratis Masterclass
‘Ontdek je persoonlijke sterrenblauwdruk en creëer een authentieker leven’

Donderdag 01 Juni 19.00 uur

Wil je een leven met meer energie, meer vervulling en meer flow voor jezelf creëren? Meer liefde voelen voor wie je bent en wat je hier te brengen hebt? Beter begrijpen wie je in je puurste zijn bent en welke dingen wel en niet voor jou persoonlijk werken? Op het gebied van energiehuishouding, relaties, werkomgevingen, sociale connecties en nog veel meer. Leer je persoonlijke sterrenblauwdruk kennen en creëer hiermee een authentieker leven voor jezelf – helemaal op jouw voorwaarden.

Het is een prachtig gegeven dat we als mens allemaal een unieke sterrenblauwdruk hebben meegekregen. Tijdens je geboorte stonden de sterren en planeten op een bepaalde manier welke veel invloed heeft op wie je in persoon bent en wat daarbij past. Voor het creëren van een authentieker leven is het fijn om eerst je eigen sterrenblauwdruk te leren kennen, waarna je diverse tools uit de natuur kunt gaan inzetten om daadwerkelijk stappen te gaan zetten.

We zijn als mens allemaal uniek en mogen ons leven ook zo gaan indelen.

In deze Gratis Masterclass leer ik je:

>> Waarom de sterren en planeten invloed hebben op onze persoonlijkheid en ons dagelijkse leven

>> Waarom ik een combinatie van tools gebruik om je sterrenblauwdruk te bepalen – astrologie, elementenleer en human design

>> Waarom we allemaal van elkaar verschillen, waarom de maatschappij daar nog niet helemaal op is ingedeeld, en hoe we hier juist wél kunnen komen

>> Welke voordelen het heeft om een authentieker leven op JOUW voorwaarden te creëeren

>> Zoeken we op wat er in jouw persoonlijke sterrenprofiel staat over hoe jouw energiehuishouding is, op welk werkritme je het beste functioneert, of je veel open of gesloten energiecentra hebt én hoe de verdeling voor jou ligt tussen de vier elementen water, aarde, lucht en vuur en wat je hier weer van kunt leren

>> Leg ik je uit hoe diverse tools uit de natuur je kunnen helpen veranderingen door te voeren om een steeds authentieker leven voor jezelf te creëeren

En nog veel meer…

Ben je ook helemaal klaar met een leven dat NIET op jouw voorwaarden is?

Voel je dat het anders kan en vind je het tof om met de natuur samen te werken om dit te bewerkstelligen?

Je bent hier op de juiste plek!

Mijn verhaal

Als jong meisje van 8 jaar oud ontving ik een visioen: later als ik groot ben begin ik mijn eigen restaurant. Het werd een droom waar ik jarenlang voor vocht totdat ik het in 2017 realiteit maakte. Ik opende mijn restaurant waar ik volledig met natuurlijke voeding werkte. Een groot succes voor Zuid-Limburg, maar wat bleek op lange termijn wat minder een succes voor mijzelf.

Ik kwam erachter dat een te vast werkritme voor mij niet optimaal is maar dat ik het fijner vind om met de eb en flow van mijn energie mee te bewegen. Ik kwam erachter dat de wens van mij om continue nieuwe dingen te willen creëren er ook nu met het vervullen van mijn kinderdroom nog was. En ik kwam erachter dat ik het werken met de natuur samen op alle lagen in mijn werk wil integreren en niet alleen op het gebied van voeding.

Allemaal zaken die niet handig samen gingen met het hebben van een eigen restaurant – en met de jaren die vorderden merkte ik dat mijn energie steeds lager werd en ik me van binnen verbitterd begon te voelen doordat ik niet authentiek meer leefde. Een situatie die er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik de keuze maakte om mijn restaurant los te gaan laten, wat ik begin 2022 deed om nu het laatste jaar een veel authentieker leven voor mezelf te creëren met meer energie, flow, vreugde, zelfliefde en vervulling. En wat een feestje is dat!

Het bewandelen van dit pad van niet-authenticiteit naar authenticiteit ging niet zonder slag of stoot, maar waar ik door het hele proces heen zo enorm veel steun uit gehaald heb is door het kennen van mijn persoonlijke sterrenblauwdruk profiel. Hierin stond namelijk letterlijk dat ik op de goede weg was! En dus wist ik dat het zo moest zijn. Iets dat ik jou ook zo enorm gun en waarvoor ik nu deze gratis masterclass gecreëerd heb. Zodat ook jij jouw meest authentieke (en blije) leven kunt gaan bewandelen! Ik gun het je zo.