Gratis Masterclass ‘In 3 stappen naar een leven meer op jouw voorwaarden’

Ben je klaar met over je grenzen heen gaan en niet naar jezelf luisteren? Zou je meer zelfliefde willen of ontdekken wie je nu authentiek echt bent?
In deze masterclass gaan we aan de slag met het ontdekken van jouw eigen, unieke energiehuishouding en hoe je hier meer naar kunt gaan leven. We maken de vertaalslag vanuit astrologie en human design naar daadwerkelijk praktische stappen waarmee je aan de slag kunt gaan.

Ja, ik wil erbij zijn!

De masterclass duurt circa 1 uur dus rond 21.00 uur zijn we klaar. Na aanmelding ontvang je de informatie om deel te nemen aan de masterclass direct in je mailbox. Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan alsnog aan want je krijgt een opname na afloop. Tot binnenkort!

Mijn verhaal

Als jong meisje van 8 jaar oud ontving ik een visioen: later als ik groot ben begin ik mijn eigen restaurant. Het werd een droom waar ik jarenlang voor vocht totdat ik het in 2017 realiteit maakte. Ik opende mijn restaurant waar ik volledig met natuurlijke voeding werkte. Een groot succes voor Zuid-Limburg, maar wat bleek op lange termijn wat minder een succes voor mijzelf.

Ik kwam erachter dat een te vast werkritme voor mij niet optimaal is maar dat ik het fijner vind om met de eb en flow van mijn energie mee te bewegen. Ik kwam erachter dat de wens van mij om continue nieuwe dingen te willen creëren er ook nu met het vervullen van mijn kinderdroom nog was. En ik kwam erachter dat ik het werken met de natuur samen op alle lagen in mijn werk wil integreren en niet alleen op het gebied van voeding.

Allemaal zaken die niet handig samen gingen met het hebben van een eigen restaurant – en met de jaren die vorderden merkte ik dat mijn energie steeds lager werd en ik me van binnen verbitterd begon te voelen doordat ik niet authentiek meer leefde. Een situatie die er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik de keuze maakte om mijn restaurant los te gaan laten, wat ik begin 2022 deed om nu het laatste jaar een veel authentieker leven voor mezelf te creëren met meer energie, flow, vreugde, zelfliefde en vervulling. En wat een feestje is dat!

Het bewandelen van dit pad van niet-authenticiteit naar authenticiteit ging niet zonder slag of stoot, maar waar ik door het hele proces heen zo enorm veel steun uit gehaald heb is door het kennen van mijn persoonlijke sterrenblauwdruk profiel. Hierin stond namelijk letterlijk dat ik op de goede weg was! En dus wist ik dat het zo moest zijn. Iets dat ik jou ook zo enorm gun en waarvoor ik nu deze gratis masterclass gecreëerd heb. Zodat ook jij jouw meest authentieke (en blije) leven kunt gaan bewandelen! Ik gun het je zo.