Tijdens dit ontzettend waardevolle gratis webinar leer je:

>> Waarom het leren kennen van je sterrenblauwdruk je kan helpen naar een gelukkiger en meer ontspannen leven én wat daar nog meer voor nodig is

>> Hoe de elementen water, vuur, lucht en aarde in jou verdeeld zijn en wat je hiervan kunt leren

>> Zoeken we op wat er in jouw persoonlijke sterrenblauwdruk staat over hoe jouw energiehuishouding in elkaar zit en op welk werkritme je het beste functioneert

>> Leg ik je uit waarom ik het liefste een combinatie van tools gebruik om je sterrenblauwdruk te bepalen – astrologie, elementenleer en human design

>> Bespreken we welke voordelen het heeft om een authentieker leven op JOUW voorwaarden te creëeren

>> Hebben we het over zenuwstelsel regulatie

En nog veel meer…

Ja, ik wil erbij zijn!

Na aanmelding ontvang je de informatie om deel te nemen aan het webinar direct in je mailbox. Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan alsnog aan want je krijgt een opname na afloop. Tot binnenkort!

Mijn verhaal

Als jong meisje van 8 jaar oud ontving ik een visioen: later als ik groot ben begin ik mijn eigen restaurant. Het werd een droom waar ik jarenlang voor vocht totdat ik het in 2017 realiteit maakte. Ik opende mijn restaurant waar ik volledig met natuurlijke voeding werkte. Een groot succes voor Zuid-Limburg, maar wat bleek op lange termijn wat minder een succes voor mijzelf.

Ik kwam erachter dat een te vast werkritme voor mij niet optimaal is maar dat ik het fijner vind om met de eb en flow van mijn energie mee te bewegen. Ik kwam erachter dat de wens van mij om continue nieuwe dingen te willen creëren er ook nu met het vervullen van mijn kinderdroom nog was. En ik kwam erachter dat ik het werken met de natuur samen op alle lagen in mijn werk wil integreren en niet alleen op het gebied van voeding.

Allemaal zaken die niet handig samen gingen met het hebben van een eigen restaurant – en met de jaren die vorderden merkte ik dat mijn energie steeds lager werd en ik me van binnen verbitterd begon te voelen doordat ik niet authentiek meer leefde. Een situatie die er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik de keuze maakte om mijn restaurant los te gaan laten, wat ik begin 2022 deed om nu het laatste jaar een veel authentieker leven voor mezelf te creëren met meer energie, flow, vreugde, zelfliefde en vervulling. En wat een feestje is dat!

Het bewandelen van dit pad van niet-authenticiteit naar authenticiteit ging niet zonder slag of stoot, maar waar ik door het hele proces heen zo enorm veel steun uit gehaald heb is door het kennen van mijn persoonlijke sterrenblauwdruk profiel. Hierin stond namelijk letterlijk dat ik op de goede weg was! En dus wist ik dat het zo moest zijn. Iets dat ik jou ook zo enorm gun en waarvoor ik nu dit gratis webinar gecreëerd heb. Zodat ook jij jouw meest authentieke (en blije) leven kunt gaan bewandelen! Ik gun het je zo.