Dankjewel voor je aankoop van mijn kookboek ‘Weekendeditie’!

Wat superleuk dat je deze bij me hebt aangeschaft en dat je met mijn recepten aan de slag wilt gaan! Ik ga het boek binnen enkele dagen voor je op de post doen, maar voor nu in de tussentijd wil ik je graag laten weten dat er ook een aantal andere manieren zijn waarop je direct al met me aan de slag kunt gaan.

In de afgelopen jaren heb ik namelijk een aantal Online Kookcursussen ontwikkeld waarbij je de meest heerlijke recepten ontvangt in de vorm van werkboeken én video’s. Deze cursussen heb ik onder andere gemaakt:

* De Online BBQ Academy – Hiermee leer je hoe je de meest lekkere plantaardige en glutenvrije BBQ op tafel kunt zetten. Van knolselderijsteaks met harissa en kruidenolie, zwarte bonen BBQ burgers tot tempeh saté spiesjes. We gaan er samen mee aan de slag! €25,-

* De Glutenvrije Zuurdesem Cursus – Echt iets voor jou wanneer je volledig glutenvrij wilt of moet eten, maar brood enorm mist. Naast glutenvrij brood maken we in deze cursus ook chocoladecake, zuurdesem-appel pannenkoeken, scones en meer lekkers. €25,-

* De December Kook Academy – Met 48 recepten en kookvideo’s speciaal voor Sinterklaas, Kerst én Oudjaarsavond. In deze academy vind je onder andere 2x een 4-gangen kerstmenu, inspiratie voor de Kerstbrunch, het lekkerste Sinterklaas-gebak en recepten voor oliebollen en appelbeignets. Eigenlijk €56,- nu tijdelijk €22,-.

In alle drie deze cursussen zijn de recepten volledig glutenvrij, plantaardig en zonder geraffineerde suikers. Je krijgt er direct en levenslang toegang toe wanneer eenmaal aangekocht – en de recepten zijn anders dan die in het kookboek ‘Weekendeditie’ dat je besteld hebt.

Verder ook goed om te weten is dat ik nog een E-book Hormoonvoeding geschreven heb (nu verkrijgbaar voor €12,50 in plaats van €17,-) en dat ik vanaf 02 Januari 2024 begin met de Online Moestuinschool waarin ik je een jaar lang begeleid in het opzetten van je eigen moestuin, het onderhouden ervan, waarin we conserveringstechnieken bespreken en waarop we je moestuin circulair maken. Zodat je volgende zomer en alle zomers daarna volop uit je eigen achtertuin of van je balkon kunt oogsten! In de stad of op een groter stuk grond – het programma is toegankelijk voor iedereen. Hier lees je alles over de Online Moestuinschool mocht je dat interessant vinden.

Een heleboel mooie opties dus omtrent gezonde voeding – en ik kijk ernaar uit je er verder mee te mogen helpen en inspireren. Natuurlijke voeding is al zo lang als ik me kan herinneren één van mijn grootste passies – en dat is denk ik wel te zien hihi.

Je kookboek ontvang je in ieder geval binnenkort in de brievenbus! Bij tussentijdse vragen mag je me altijd even een mailtje sturen naar roos@degroenealchemist.nl

Heel veel kook – en inspiratieplezier gewenst alvast!

Veel liefs van mij,
Roos

PS. Wil je geheel vrijblijvend op de wachtlijst van mijn nieuwe kookboek ‘Voeding van de Aarde’ komen te staan dat ik aan het schrijven ben en in het voorjaar van 2024 verwacht wordt? Dan kun je je daar hier voor inschrijven. Je ontvangt dan als eerste een mailtje wanneer het boek in de voorverkoop gaat – waarna de keuze gewoon aan jou is uiteraard wat je ermee wilt doen. Deze maillijst is losstaand van mijn reguliere nieuwsbrief.