De natuur op je bord. Eten waar zowel je lijf als je smaakpapillen ontzettend blij van worden. Feest in de keuken én in je lijf. Dat is waar ik je met mijn manier van koken mee hoop te kunnen inspireren en heeft ertoe geleid dat ik drie hele mooie kookboeken heb mogen maken waar ik super dankbaar voor ben. Boeken die enorm veel liefde, aandacht en goud bevatten en die erop gemaakt zijn dat je ze ook écht elke dag in je keuken wilt gaan gebruiken. Recepten die makkelijk omschreven zijn en met ingrediënten die je in elke winkel kunt vinden. Dat is koken á la Roos en met heel mijn ziel en zaligheid laat ik je daar ontzettend graag kennis mee maken. Boeken die geïnspireerd zijn op Moeder Natuur.

Dit zijn de boeken die ik voor je gemaakt heb

WACHTLIJST VOOR MIJN NIEUWSTE BOEK

Naast alle prachtige boeken die ik al gemaakt heb ben ik momenteel ook bezig met een nieuw boek: Voeding van de Aarde. Een boek waarin ik je kennis laat maken met de VOLLEDIGE wereld van natuurlijke voeding – van wildpluk tot de geneeskracht van specifieke planten, van intuïtief op je voeding afstemmen en écht naar je lichaam luisteren tot alle eetbare delen van elke plant gebruiken. Per seizoen en met nog heel veel andere tips en extraatjes. Ik duik dieper in de wereld van voeding dan ooit tevoren (helemaal in verbinding) en ik kan niet wachten om dit allemaal met je te mogen delen. Uiteraard zal het boek ook weer boordevol nieuwe recepten zitten!

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe informatie omtrent het nieuwe boek?

Deze wachtlijst staat los van mijn gewone nieuwsbrief en je ontvangt hier dus geen andere mails op dan over het nieuwe boek.

Weekendeditie (hardcopy)

Mijn nieuwste boek en tevens mijn grootste trots van het moment. Dit boek is een verzameling van mijn aller-allerbeste recepten van de afgelopen drie jaar en maakt zowel je lijf als je smaakpapillen echt enorm blij! De natuur op je bord brengen kan een gigantisch feestje zijn en dat is wat dit boek je laat zien. Het boek bevat ruim 75 recepten die stuk voor stuk goud waard zijn – smaakbommetjes op en top! Alle recepten zijn volledig glutenvrij, lactosevrij, plantaardig en zonder geraffineerde suikers, maar het boek nodigt je uit om het aan te passen naar een manier die voor jou goed werkt. Sommige recepten zijn nog steeds onder de 10 minuten, maar er zijn er ook waar je wat langer voor in de keuken zult staan. Wel is alles nog steeds makkelijk beschreven en gebruik ik ingrediënten die je in elke luxere supermarkt wel vindt.

HET BOEK ‘WEEKENDEDITIE’ IS MOMENTEEL IN PRIJS VERLAAGD EN IS NU VERKRIJGBAAR VOOR €21,50 INCLUSIEF VERZENDING.

Verzendkosten naar België zijn +€3,50.

Hormoonvoeding (e-book)

Lange tijd heb ik gestoeid met een flink verstoorde cyclus – ik bleek PCOS te hebben – en in 2018 besloot ik dat dit genoeg was geweest en ging ik op onderzoek uit. Ik ontdekte een methode waarmee mijn cyclus drastisch verbeterde ondanks dat ik daarvoor al heel lang gezond at en dit is kennis en informatie die ik enorm graag ook met jou wil delen. Mijn e-book hormoonvoeding legt alles uit over de methode die ik hiervoor gebruik én geeft je weekmenu’s en recepten zodat je direct ook praktisch aan de slag kunt. De methode waar ik het over heb ondersteunt bij alle hormoongerelateerde problemen die gelinkt zijn aan een hormonale disbalans (niet alleen PCOS dus) en er zijn al vele vrouwen van wie ik gehoord heb dat deze methode ook bij hun gigantisch veel verbeteringen in hun cyclus heeft gebracht. In simpele taal leg ik je uit hoe je cyclus precies werkt en waarom voeding en stress hier zo veel invloed op kunnen hebben. De recepten in dit boek zijn volledig glutenvrij, lactosevrij, plantaardig en zonder geraffineerde suikers, maar het boek nodigt je uit de recepten aan te passen zodat ze voor jou passend zijn.

HET E-BOOK HORMOONVOEDING IS MOMENTEEL VERKRIJGBAAR VOOR €12,50 IN PLAATS VAN €17,-.

Dit is wat anderen zeggen

“Hey lieve Roos. Ik reageer normaal nooit op berichten, maar ik ben zo blij met je. Je eerste boek gebruik ik nog iedere week. Heerlijke simpele recepten. Ik heb ook mijn kinderen fan gemaakt en kijk zo erg uit naar je nieuwe boek. Keep up the good work! Dank je voor alle energie en moeite die je steekt in het maken van lekker eten. Ik ben blij, maar vooral mijn buik laat me weten dat het zo goed voor me is.” – H.

“Leren over hormoonvoeding van Roos heeft mij meer inzicht gegeven in hoe mijn lichaam op het gebied van hormonen nu eigenlijk werkt. Iets waar ik voorheen totaal geen kennis van had. Zij heeft mij enorm op weg geholpen met de informatie die ze deelde! Het heeft mij laten inzien hoe ik mijn lichaam kan ondersteunen tijdens dit prachtige proces. Ik zou dan ook iedereen aanraden om aan te sluiten om alleen al te zien hoe onze hormonen nu eigenlijk werken, hoe we onszelf kunnen ondersteunen en uiteraard voor de heerlijke gerechten van Roos” – Kristie

“Nadat ik jouw boek ‘Groenten van Roos’ had besteld en er intussen al een aantal maanden mee aan de slag ben, wil ik je laten weten dat dit boek mijn groentebijbeltje is. Ik ben er ontzettend blij mee en het helpt me goed voor mezelf te zorgen. Afgelopen jaar heb ik bewust gekozen geen vlees meer te eten, jouw boek kwam als geroepen. Ik geniet er volop van!”