De ultieme bundel om elke dag de meest heerlijke glutenvrije en zuivelvrije gerechten op tafel te zetten. Puur en vol van smaak!

In deze bundel ontvang je:

  1. Mijn nieuwste en dikste kookboek ooit gemaakt ‘Voeding van de Aarde’ – net nieuw want in de zomer van 2024 pas uitgebracht
  2. Mijn kookboek ‘Weekendeditie’ – al bijna 4000 keer verkocht – omvat alle beste recepten die ik jarenlang in mijn restaurant gekookt heb
  3. Als BONUS: een opname van de Online Masterclass Wildplukken die ik in Augustus 2024 doceerde. In deze masterclass leer je onder andere 20 wilde eetbare planten herkennen én gebruiken + ik deel nog enkele nieuwe receptjes met je

Heb je ook behoefte aan een andere manier van koken? Weer terug naar de natuur, puur en onbewerkt, maar toch mega lekker? Dan is deze bundel met in totaal 175+ recepten precies wat je zoekt!

De recepten zijn glutenvrij, zuivelvrij, zonder geraffineerde suikers en bijna volledig plantaardig. Een mooie pure basis maar uit te breiden naar jouw eigen behoefte uiteraard.

Gezonde voeding, natuur en smaak komen in deze bundel allemaal samen!

Bestel de bundel nu voor €45,- in plaats van €54,50 en je ontvangt de boeken binnen enkele dagen in huis. De bonus masterclass (ter waarde van nog eens €25,-) ontvang je direct al in je mailbox. Tenslotte ontvang je binnen Nederland gratis verzending, voor verzending naar België wordt een korting van €4,- gehanteerd zodat er nog €3,- overblijft.

“Deze bundel nodigt je uit om op ontdekking te gaan in de wonderlijke wereld van natuurlijke voeding. Op een manier die voor jou past. Omdat samenwerken met de natuur op meerdere lagen magisch en helend kan zijn – iets waar ik je enorm graag mee inspireer.”

Dit is wat je allemaal in deze kookboeken vindt:

In Voeding van de Aarde vind je meer dan 100 fantastische recepten die allemaal glutenvrij, lactosevrij, tarwevrij, koemelkvrij, zonder geraffineerde suikers en voor 95% plantaardig zijn. Deze recepten zijn ingedeeld per seizoen en in elk seizoen vind je ontbijtrecepten, hartige recepten, zoete recepten, recepten voor de Feestdagen vallende in het betreffende seizoen en recepten voor drankjes.

Er wordt gewerkt met pure en onbewerkte ingrediënten, en naast recepten vind je in dit kookboek ook moestuintips, informatie over wildplukken en informatie over hoe je meer met de cyclus van de seizoenen kunt leven. Je kunt je door deze tips en informatie laten inspireren, maar je kunt er ook voor kiezen het boek alleen voor de recepten te gebruiken.

Voeding van de Aarde is 264 pagina’s dik. Het boek vormt de perfecte basis voor in je keuken en daarmee noem ik hem ook wel ‘het basisboek’. Het boek vat de hele wereld van voeding zoals ik hem zie samen.

In Weekendeditie vind je óók recepten die allemaal glutenvrij, lactosevrij, tarwevrij, koemelkvrij en zonder geraffineerde suikers zijn. Daarnaast zijn de recepten in dit boek 100% plantaardig. In totaal vind je maar liefst 75+ recepten in Weekendeditie – allemaal origineel en anders dan de recepten in Voeding van de Aarde.

Het kookboek ‘Weekendeditie’ heb ik uitgebracht toen ik in 2021 stopte met mijn restaurant dat ik 5 jaar lang gedraaid heb. In dit boek vind je de beste recepten uit die periode – voor eens en voor altijd gedocumenteerd. Weekendeditie is 152 pagina’s dik.

In beide boeken zijn de recepten makkelijk beschreven met stap voor stap instructies zodat iedereen het goed kan volgen. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van ingrediënten die je in elke supermarkt kunt vinden – enkele uitzonderingen zoals bij het wildplukken daar gelaten. Beide boeken bevatten zowel recepten die binnen 10 minuten klaar zijn, maar ook recepten waar je wat langer mee bezig bent.

Beide boeken vullen elkaar enorm aan en de recepten overlappen NIET.

Bestel de bundel nu voor €45,- in plaats van €54,50 en je ontvangt de boeken binnen enkele dagen in huis. De bonus masterclass (ter waarde van nog eens €25,-) ontvang je direct al in je mailbox. Tenslotte ontvang je binnen Nederland gratis verzending, voor verzending naar België wordt een korting van €4,- gehanteerd zodat er nog €3,- overblijft.

DIT IS WAT ANDEREN OVER MIJN KOOKBOEKEN ZEGGEN

“Lieve Roos. Vandaag heb ik je nieuwe kookboek ontvangen. Wat een mooi boek is het geworden, prachtige recepten en mooie foto’s. Ook de tips die erin staan zijn erg welkom ;-). Dankjewel voor dit mooie boek, ik ga er zeker veel plezier aan hebben.” – W

“Hoi Roos. Ik heb net je boek mogen ontvangen. Allereerst van harte gefeliciteerd met deze prachtige uitgave! Ik heb al de nodige bladwijzers in je boeken zitten en langzaam kan ik nu weer gaan bouwen aan beter eten. Want dat moet echt. Als je je ooit hebt afgevraagd voor wie je de boeken maakt 😉 : ik ben er zielsgelukkig mee! Bedankt.” – J

“Hoi lieve Roos. Heb inmiddels ook je boek  “Voeding van de Aarde” ontvangen waarvoor mijn dank. Wat een prachtig boek dat met veel kennis en liefde is samengesteld.  Kan niet wachten om de recepten te gaan maken. Hartelijk dank.” – M

“Ha lieve Roos, ik heb je boek ontvangen en ik ben er super blij mee! Het is heel veelzijdig en bruikbaar! Dankjewel.” – P

Hoi Roos. Ik heb je boek ontvangen en ik vind het prachtig. Al een paar keer door gelezen en ik heb zoveel zin om gerechten te maken.” – M

Hi Roos. Ik had je al eerder willen mailen. Wij vinden het een te gek kookboek. Super recepten. Zeker ook al de zoete recepten, terwijl ik normaal helemaal niet van de toetjes maken ben. Ik heb voor dit weekend al twee recepten op de kook planning staan.” – D

Lieve Roos. Ik ben het helemaal eens met iedereen. Het is een schitterend mooi fijn boek geworden.” – A

Dankjewel voor dit fantastische boek. Megadankjewel! Dit is zo’n kookboek dat je kleinkinderen later in de kast vinden, als het nog net aan een paar draadjes aan elkaar zit, ineen geplakt met wat rollen tape omdat het teveel gebruikt is.” – Sanne

Wat een fantastisch boek! De passie en het enthousiasme van Roos spatten van de pagina’s af, de foto’s spreken enorm aan en ik kan niet wachten om de keuken in te duiken. Het hele boek voelt als een cadeautje en de recepten zijn echt voor iedereen haalbaar én verassend.” – Marinka

Het boek is echt een juweeltje: mooie foto’s en zalige recepten. Ik zal het koesteren en hopelijk heel vaak gebruiken. Dankjewel voor je gouden recepten en veel meer moois.” – Cissy

“Eindelijk het langverwachte boek ontvangen. En het overtreft alle verwachtingen. De recepten zijn erg lekker en eenvoudig en snel te maken. Ook de achtergrond informatie is erg fijn zo kan iedereen een recept aanpassen als er allergieën zijn of andere voorkeuren. Voor groentenliefhebbers, vegans en voor iedereen die van lekker eten houdt. Dankjewel Roos.” – P

“Ik heb het boek eind vorig jaar gekocht. Heel veel goede tips die je eerst moet lezen. De recepten zijn makkelijk en lekker. Voor ieder wat wils.
Heb al een aantal recepten gemaakt. Tof!” – J

“Wat heb je een prachtig liefdevol kookboek in de wereld gezet: “De Groene Alchemist” weekendeditie ! Alles met een grote “G”: Genieten, het Goede van het Leven en Gelukkig Zijn.”– Y

“Die tomatentaart is zo smullen! Heerlijke recepten. Ben nog nooit zo enthousiast over een kookboek geweest, ik heb er iedere dag minimaal één recept uit gemaakt”– S

OVER DE AUTEUR

Roos ten Zeldam is zo lang als ze zich kan herinneren al enorm gepassioneerd over natuurlijke voeding. Als klein meisje van 8 stond ze al in de keuken om maaltijden voor haar familie te bereiden, en met een moeder die werkzaam was als orthomoleculair arts zat ook de liefde voor gezonde voeding er al jong in.

Op haar 14e begon ze met werken in de horeca, waarna ze na een opleiding aan de Hotel Management School in Maastricht en diverse andere banen verder in januari 2017 haar eigen restaurant opende. Hier kookte ze plantaardig, glutenvrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers – met veel groenten en onbewerkt – en leerde ze nog meer verfijning aan te brengen in haar smaak. Al gauw schreef ze haar eerste kookboek en begon ze kookworkshops te geven op dit gebied van koken.

In 2022 besloot ze haar restaurant te verkopen omdat ze ook nog graag andere projecten rondom de natuur wilde opzetten, maar haar kookboeken met de recepten die ze in die 5 jaar gekookt heeft zijn nog steeds verkrijgbaar.

Momenteel houdt ze zich bezig met diverse projecten rondom de natuur. Ze schrijft nog steeds kookboeken, maakt online programma’s over moestuinieren en wildplukken, is verdiept in hormoonvoeding én helpt mensen om op een dieper niveau met de natuur samen te leven tijdens 1 op 1 Readings en tijdens Retreats die ze organiseert. Kortom: ze doet van alles wat maar altijd met de natuur in het middelpunt ;-).

Bestel de bundel nu voor €45,- in plaats van €54,50 en je ontvangt de boeken binnen enkele dagen in huis. De bonus masterclass (ter waarde van nog eens €25,-) ontvang je direct al in je mailbox. Tenslotte ontvang je binnen Nederland gratis verzending, voor verzending naar België wordt een korting van €4,- gehanteerd zodat er nog €3,- overblijft.