De December Kook Academy. Een programma speciaal gemaakt voor de Feestdagen. Waarin gezonde voeding, fantastische smaken en gemak allemaal samen komen.

Lijkt het jou fantastisch om de komende Decembermaand de beste en lekkerste gerechten op tafel te zetten? Diverse soorten kruidnoten of gevulde koeken rond Sinterklaas, een fantastisch 4-gangen Kerstmenu met Kerst of de lekkerste glutenvrije, plantaardige oliebollen en appelbeignets rond Oudjaarsdag? Dat kan!

In de December Kook Academy:

  • Vind je 48 recepten speciaal voor de Decembermaand. Deze recepten zijn in de basis glutenvrij, lactosevrij, tarwevrij, koemelkvrij, plantaardig en zonder geraffineerde suikers – maar pas dat uiteraard aan naar een manier die voor jou persoonlijk werkt!
  • Onder die 48 recepten vind je onder andere de lekkerste Sinterklaas-lekkernijen, inspiratie voor de Kerstbrunch, hoe je je eigen kerstkransjes en kerststol kunt maken, twéé optionele 4-gangen menu’s voor tijdens Kerst zelf én inspiratie voor Oudjaarsavond waaronder borrelrecepten en het unieke recept voor mijn glutenvrije, plantaardige oliebollen en appelbeignets.
  • Elk recept is tevens in video opgenomen. We gaan echt gezellig samen de keuken in dus!

Kook je met me mee zodat we samen van December een HEEL groot feestje kunnen maken?

DIT IS WAT JE ALLEMAAL IN DE DECEMBER KOOK ACADEMY VINDT

  • 3 verschillende werkboeken: één voor Sinterklaas, één voor Kerst en één voor Oudjaarsavond
  • 48 kookvideo’s waarin de verschillende gerechten uit de werkboeken gemaakt worden. Deze video’s kun je zo vaak bekijken als je maar wilt, pauzeren wanneer je maar wilt en afspelen waar en wanneer je maar wilt. Samen maken we elk gerecht klaar zodat er niets kan mislukken. De December Kookmaand is geschikt voor iedereen – ongeacht je kookervaring of kooktempo
  • Geen stress meer over wat je nu tijdens de feestdagen moet gaan maken. Ik heb alles voor je uitgewerkt en meer!
  • Een hele grote hoeveelheid aan nieuwe recepten en inspiratie. Je ontvangt al mijn favorieten rondom de Feestdagen én een aantal nog nooit eerder gedeelde geheime klassiekers
  • Elk recept helpt je om de natuur op je bord te krijgen – juist ook tijdens de Feestdagen. Het is eten waar zowel je lijf als je smaakpapillen ontzettend blij van gaan worden
  • De recepten zijn in de basis glutenvrij, plantaardig, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers – graag nodig ik je echter uit om de recepten volledig eigen te maken en aan te passen waar dat voor jou goed voelt
  • Dit alles is samengebracht in een unieke Online Omgeving op mijn website. Het wachtwoord hiervoor ontvang je kort na aanmelding. Toegang tot de omgeving blijf je houden, ook ná de Decembermaand nog. Handig dus om hier elk jaar rond de Feestdagen gebruik van te maken!

OVER DE MAKER

Roos ten Zeldam is zo lang als ze zich kan herinneren al enorm gepassioneerd over natuurlijke voeding. Als klein meisje van 8 stond ze al in de keuken om maaltijden voor haar familie te bereiden, en met een moeder die werkzaam was als orthomoleculair arts zat ook de liefde voor gezonde voeding er al jong in.

Op haar 14e begon ze met werken in de horeca, waarna ze na een opleiding aan de Hotel Management School in Maastricht en diverse andere banen verder, in januari 2017 haar eigen restaurant opende. Hier kookte ze plantaardig, glutenvrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers – met veel groenten en onbewerkt – en leerde ze nog meer verfijning aan te brengen in haar smaak. Al gauw schreef ze haar eerste kookboek en begon ze kookworkshops te geven op dit gebied van koken.

In 2022 besloot ze haar restaurant te verkopen omdat ze ook nog graag andere projecten rondom de natuur wilde opzetten, maar haar kookboeken met de recepten die ze in die 5 jaar gekookt heeft zijn nog steeds verkrijgbaar. Zelf gebruikt ze deze recepten ook nog wanneer ze cateringopdrachten maakt.

Momenteel houdt ze zich bezig met diverse projecten rondom de natuur. Ze schrijft nog steeds kookboeken, geeft kookworkshops en kookt voor cateringopdrachten – maar ook organiseert ze wildplukdagen -en weekenden, is ze verdiept in hormoonvoeding en helpt ze mensen om op een dieper niveau met de natuur samen te leven in haar programma ‘skalatitude’ en tijdens haar 3-daagse ‘Terug bij Jezelf’. Kortom: ze doet van alles wat maar altijd met de natuur in het middelpunt ;-).