Download het werkboek door hier te klikken.
TIJD VOOR MAGIE!
DE BRUNCHTAFEL
Hartige wentelteefjes
Een variatie op de zoete klassieker. Deze zijn om te smullen!
Broccoli-courgettesoep
De perfecte soep voor bij je Kerstbrunch! Vol met groenten.
Fruitsalade met rode en witte saus
Als er iets is dat bij ons thuis met Kerst niet mag ontbreken.
Harissa jackfruit röstis
Wat een knaller van een recept!
Spinaziesalade met pompoen en granaatappel
Serveer lauwwarm of koud.
Kerststol
De opname van de live sessie in 2021.
OH DENNENBOOM… OH DENNENBOOM…
VOOR IN DE BOOM
Kerstkoekjes
Leuk om op te hangen of om zo op te eten!
IN LIEFDE EN VERBINDING
4-GANGEN MENU NR. 1 – VOORBEREIDING
Voorgerecht
Bietentartaar met dille en kruidensla
Tussengerecht
Knolselderij-venkelsoep met saliepesto en hazelnoten
Hoofdgerecht
Zelfgemaakt bladerdeeg dag 1 (optioneel)
Hoofdgerecht
Zelfgemaakt bladerdeeg dag 2 (optioneel)
Hoofdgerecht
Wellington á la Roos
Kleine update: je zou de wellington ook nog in een cakevorm kunnen maken voor een iets strakkere vorm.
Bijgerecht
Shiitake-saus
Bijgerecht
Geroosterde wintergroenten
Dessert
Tiramisutaart
Dessert
Kersencoulis
4-GANGEN MENU NR. 1 – SERVEREN
Voorgerecht
Bietentartaar met dille en kruidensla
Tussengerecht
Knolselderij-venkelsoep met saliepesto en hazelnoten
Hoofdgerecht
Wellington met wintergroenten en shiitake-saus
Dessert
Tiramisutaart met kersencoulis en munt
KERST BLIJFT ALTIJD IN JE HART
4-GANGEN MENU NR. 2 – VOORBEREIDING
Voorgerecht
Ceviche van bloemkool
Tussengerecht
Romige bospaddestoelensoep
Hoofdgerecht
Linzenroast
Bijgerecht
Gebakken rode ui
Bijgerecht
Geplette aardappels
Bijgerecht
Romanesco met hazelnoten
Dessert
Mango-limoensorbet met bramen
4-GANGEN MENU NR. 2 – SERVEREN
Voorgerecht
Ceviche van bloemkool
Tussengerecht
Romige bospaddestoelensoep
Hoofdgerecht
Linzenroast, rode ui, aardappel en romanesco
Dessert
Mango-limoensorbet met bramen