fbpx

WELKOM BIJ DE MODULE
‘KERST’

Op deze pagina vind je het werkboek en de bijbehorende kookvideo’s.

Veel kookplezier!

Download het werkboek door hier te klikken.

TIJD VOOR MAGIE!

DE BRUNCHTAFEL

Hartige wentelteefjes
Een variatie op de zoete klassieker. Deze zijn om te smullen!

Broccoli-courgettesoep
De perfecte soep voor bij je Kerstbrunch! Vol met groenten.

Fruitsalade met rode en witte saus
Als er iets is dat bij ons thuis met Kerst niet mag ontbreken.

Harissa jackfruit röstis
Wat een knaller van een recept!

Spinaziesalade met pompoen en granaatappel
Serveer lauwwarm of koud.

OH DENNENBOOM… OH DENNENBOOM…

VOOR IN DE BOOM

Kerstkoekjes
Leuk om op te hangen of om zo op te eten!

IN LIEFDE EN VERBINDING

4-GANGEN MENU NR. 1 – VOORBEREIDING

Voorgerecht
Bietentartaar met dille en kruidensla

Tussengerecht
Knolselderij-venkelsoep met saliepesto en hazelnoten

Hoofdgerecht
Zelfgemaakt bladerdeeg dag 1 (optioneel)

Hoofdgerecht
Zelfgemaakt bladerdeeg dag 2 (optioneel)

Hoofdgerecht
Wellington á la Roos

Kleine update: je zou de wellington ook nog in een cakevorm kunnen maken voor een iets strakkere vorm.

Bijgerecht
Shiitake-saus

Bijgerecht
Geroosterde wintergroenten

Dessert
Tiramisutaart

Dessert
Kersencoulis

4-GANGEN MENU NR. 1 – SERVEREN

Voorgerecht
Bietentartaar met dille en kruidensla

Tussengerecht
Knolselderij-venkelsoep met saliepesto en hazelnoten

Hoofdgerecht
Wellington met wintergroenten en shiitake-saus

Dessert
Tiramisutaart met kersencoulis en munt

KERST BLIJFT ALTIJD IN JE HART

4-GANGEN MENU NR. 2 – VOORBEREIDING

Voorgerecht
Ceviche van bloemkool

Tussengerecht
Romige bospaddestoelensoep

Hoofdgerecht
Linzenroast

Bijgerecht
Gebakken rode ui

Bijgerecht
Geplette aardappels

Bijgerecht
Romanesco met hazelnoten

Dessert
Mango-limoensorbet met bramen

4-GANGEN MENU NR. 2 – SERVEREN

Voorgerecht
Ceviche van bloemkool

Tussengerecht
Romige bospaddestoelensoep

Hoofdgerecht
Linzenroast, rode ui, aardappel en romanesco

Dessert
Mango-limoensorbet met bramen

Menu