Yes! Sinds gisteren is het dan echt: het officiële begin van de lente! De dagen worden weer langer en ook komt het zonnetje al flink vaak door. Reden genoeg om dit recept voor homemade ijsthee met jullie te delen! Iets wat overigens altijd lekker is, ook in de winter of als het nog een dagje wel koud is. Dit recept is afkomstig uit mijn boek ‘Groenten van Roos – basisboek’, momenteel verkrijgbaar voor slechts 25€ inclusief verzending. Meer informatie? Klik hier.
1 kan
Bereiding: 5 minuten
Wachttijd: 3 uur
Ingrediënten
– 1 liter water
– 2 zakjes rooibos thee
– 4 el agavesiroop
– sap van 2 citroenen
– ijsklontjes
Bereiding
Breng het water aan de kook en doe in een kan samen met de theezakjes. Laat afkoelen en zet zodra mogelijk in de koelkast om echt goed koud te worden. Meng met de agavesiroop en citroensap. Serveer met ijsklontjes. Geniet!