chocoladecake

YES! Zoete recepten zijn ook mogelijk met glutenvrije zuurdesemstarter! Deze
chocoladecake is echt to die for dus ik zou hem zeeeeeker een keertje maken. Enjoy

Voor 1 cake

wat heb je nodig?

275 gram actieve zuurdesemstarter
240 gram kokosolie, gesmolten
250 gram kokosbloesemsuiker
2 bananen, rijp
3 el gebroken lijnzaad
125 gram havermeel
1 tl (wijnsteen)bakpoeder
35 gram cacao
100 gram chocolade om te decoreren

hoe doe je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden
Celsius. Schil en prak de bananen en
meng met de kokosolie. Voeg
zuurdesemstarter, kokosbloesemsuiker,
lijnzaad, havermeel, cacao en
(wijnsteen)bakpoeder toe en meng goed
door tot de dikte van cakebeslag.


Vet een cakeblik in en bekleed met
bakpapier. Vul de vorm met het beslag en
bak in 40-50 minuten gaar in de oven.


Laat grotendeels afkoelen. Smelt de
chocolade au-bain marie ter decoratie en
drapeer over de cake. Laat nog even
uitharden. Eet smakelijk