ingrediënten
250 gram spruiten
200 gram wortel
200 gram pastinaak
1/2 broccoli
2 rode uien
Olijfolie
Peper en zout
2-3 el gedroogde tijm
10 gram verse krulpeterselie
Sap van 1/2 citroen
bereiding
Voorbereiding
Snijd de spruiten doormidden en de wortel en pastinaak in parten. Snijd de broccoli in
roosjes. Schil de rode ui en snijd in parten. Doe alle groenten op een bakplaat en bestrooi
met olijfolie, peper, zout en gedroogde tijm. Zorg dat alles goed bedekt is. Verwarm de oven
voor op 200 graden Celsius en rooster de groenten in 30-35 minuten gaar.
Serveren
Warm de groenten 10-15 minuten op in de oven, hak de krulpeterselie en strooi over de
groenten samen met sap van 1/2 citroen.
Serveer naast de Wellington á la Roos en de shiitake-saus