ingrediënten
250 gram kruimige aardappel
1 witte ui
Peper en zout
Olijfolie
250 gram Pulled Young Jackfruit
1 tl paprikapoeder
1/2 tl knoflookpoeder
1 tl gemalen komijn
Heel klein snufje chilipoeder
2-3 el harissa
1 el tomatenpuree
2 tl kokosyoghurt
5 gram koriander of platte peterselie
1 stengel bosui
bereiding
Rasp de aardappel en 1/2 witte ui en meng met peper en zout. Bak 4-6 kleine röstis in de
koekenpan met olijfolie.
Snipper de andere 1/2e ui en fruit aan in olijfolie in een andere pan. Giet de jackfruit af en
voeg toe samen met paprikapoeder, knoflookpoeder, gemalen komijn, chilipoeder, harissa
en tomatenpuree. Bak enkele minuten.
Snijd de bosui fijn en hak koriander of platte peterselie grof.
Bouw de röstis op door de jackfruit te verdelen over de röstis. Garneer met 1/2 tl
kokosyoghurt per rösti, koriander of platte peterselie en bosui.