Voor 4 personen
ingrediënten
1 knolselderij
1 el paprikapoeder
1 el gedroogde tijm
olijfolie
4 el kokosyoghurt
1-2 el harissa
1/2 tl knoflookpoeder
peper en zout
25 gram verse koriander of platte peterselie
klein handje geroosterde amandelen
bereiding
Schil de knolselderij en snijd in plakken. Besmeer met de
paprikapoeder, tijm en olijfolie.
Meng de kokosyoghurt met de harissa, 1/4 tl
knoflookpoeder en breng op smaak met peper en zout.
Hak de koriander of platte peterselie grof en blend met een
scheutje olijfolie, de rest van de knoflookpoeder en breng op
smaak met peper en zout.
Hak de geroosterde amandelen grof.
Verwarm de barbecue en grill de knolselderijplakken aan
beide zijden gedurende zo’n 8 minuten totaal of tot gaar.
Serveer met de harissa-yoghurt, de kruidenpasta en de
geroosterde amandelen.