Voor 3-4 personen
wat heb je nodig?
150 gram tortillachips
1 rode ui
2 eetrijpe avocado’s
sap van 1 limoen
1/2 tl knoflookpoeder of 2 teentjes verse knoflook, fijngehakt
1/4 tl paprikapoeder
peper en zout
10 gram verse koriander of platte peterselie
200 gram cherrytomaten
2 el jalapeños uit pot
Optioneel: 100 gram maïs uit blik
hoe doe je het?
Halveer de avocado’s, ontpit ze, snijd in blokjes en haal uit de schil en
prak in een kom. Breng op smaak met limoensap, knoflook,
paprikapoeder, peper en zout. Schil en snipper de rode ui . Hak de verse
koriander of platte peterselie. Snijd de cherrytomaten in kwarten. Voeg
de rode ui, koriander of platte peterselie en de cherrytomaten toe aan
de avocado smash en meng goed door. Verdeel de jalapeños en
eventueel de maïs over de nachos en serveer met de avocado smash.
Enjoy!