ingrediënten
100 gram verse spinazie
1 pompoen
2 rode uien
100 gram quinoa
6 el granaatappelpitjes
Flinke hand geroosterde amandelen
Olijfolie
Sap van 1/2 citroen
Zout
1-2 el gemalen komijn
1-2 el paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
1 el kaneel
bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Snijd de pompoen doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Schil de rode
uien en snijd in parten. Doe in een ovenschaal samen met pompoen, komijn, paprikapoeder,
knoflookpoeder, kaneel, zout en olijfolie. Rooster gedurende 35 minuten.
Kook in de tussentijd de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Hak de amandelen grof.
Maak de salade door de spinazie te mengen met quinoa, pompoen, rode ui,
granaatappelpitjes, geroosterde amandelen, olijfolie en citroensap.
Serveer lauwwarm. Enjoy!