Heb jij ook elke maand last van menstruatiepijn of PMS-gerelateerde klachten? Heb je misschien een onregelmatige cyclus of blijft je menstruatie volledig uit? PCOS of endometriose?

Dan ben je hier op de juiste plek! Drie jaar geleden begon ik mijn onderzoek naar hoe ik op een natuurlijke manier mijn hormoonbalans kon verbeteren – kennis en informatie die ik nu met jou wil gaan delen! Ik heb een methode gevonden die jou kan helpen je hormonen beter in balans te krijgen, hetgeen weer kan bijdragen aan:

* Minder last van menstruatiepijn, migraine, rugklachten en darmklachten
* Minder last van PMS-gerelateerde klachten zoals moodswings en vermoeidheid
* Regulatie van je cyclus of ondersteuning bij het terugkeren ervan
* Verbetering van PCOS, endometriose en andere hormoongerelateerde problemen

Ik begon dit onderzoek omdat ik zelf een hele onregelmatige cyclus had die in tien jaar tijd nog nooit korter was geweest dan 60 dagen. Als ik eenmaal ongesteld werd, dan lag ik meestal 3 dagen op bed van de pijn met een strip pijnstillers naast me. Heel lang dacht ik dat dit allemaal normaal was – bijna elke vrouw heeft immers last van menstruatieklachten. Totdat ik besefte dat het een signaal van mijn lichaam was en ik ging op onderzoek uit.

Wist je dat 94% van alle vrouwen menstruatieklachten ervaart? Het overgrote deel daarvan ziet dit als normaal – net als ik dus heel lang deed. Maar wat als ik je vertel dat het ook anders kan? Dat je niet elke maand op hoeft te zien tegen de week waarin je ongesteld wordt – dat je zelf stappen kunt zetten om minder klachten te ervaren?

Nu – drie jaar later:
* Is mijn cyclus regelmatig en heel veel korter geworden (ondanks dat ik tijdens de zoektocht ontdekte dat ik PCOS heb)
* Wanneer ik ongesteld word heb ik geen enkele pijnstiller meer nodig
* Mijn menstruatiekrampen en darmproblemen zijn volledig verleden tijd
* Ik voel me meer in verbinding met mijn lijf en heb alle fasen uit mijn cyclus kunnen omarmen

De tijd is nu hier om de methode die ik gebruik met de wereld te gaan delen. Er zijn immers te veel vrouwen die maandelijks last hebben hormoongerelateerde problemen en ik hoop dat we daar vanuit zachtheid en liefde verandering in mogen brengen.

Ontdek welke opties ik voor je heb gecreëerd

Dit is wat anderen zeggen

“Al lange tijd merkte ik dat mijn menstruatie erg pijnlijk was en ik last had van PMS klachten. De huisarts gaf me hierin het advies weer met de pil te starten maar dit voelde voor mij als enkel symptoombestrijding. Het leek me heel interessant om van Roos te leren wat ik in mijn voeding zou kunnen wijzigen. Ik vond het heel waardevol om meer te leren over de verschillende fasen van mijn cyclus en hoe ik hier mijn voeding op aan kan passen. Door specifieke voedingsmiddelen toe te voegen heb ik gemerkt dat ik meer energie heb en veel minder buikpijn!” – Eva

“Leren over hormoonvoeding van Roos heeft mij meer inzicht gegeven in hoe mijn lichaam op het gebied van hormonen nu eigenlijk werkt. Iets waar ik voorheen totaal geen kennis van had. Zij heeft mij enorm op weg geholpen met de informatie die ze deelde! Het heeft mij laten inzien hoe ik mijn lichaam kan ondersteunen tijdens dit prachtige proces. Ik zou dan ook iedereen aanraden om aan te sluiten om alleen al te zien hoe onze hormonen nu eigenlijk werken, hoe we onszelf kunnen ondersteunen en uiteraard voor de heerlijke gerechten van Roos” – Kristie

Wat zit er in het e-book?

* De methode die ik persoonlijk gebruik om mijn cyclus te verbeteren en stabiel te houden
* Informatieve uitleg over hoe je hormoonhuishouding nu eigenlijk werkt – op een begrijpbare manier uitgelegd
* Bespreking van onderwerpen zoals het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel en het verminderen van stress
* Uitleg over hoe je cyclisch kunt eten en leven
* 20 nieuwe recepten
* Weekmenu’s voor elke fase uit je cyclus
* Een ode aan zelfliefde en vrouw-zijn

Je ontvangt het e-book direct in je mailbox na aanschaf. Het boek is ondersteunend bedoeld. Mocht je ernstige hormoongerelateerde klachten hebben dan is het advies altijd om ook langs te gaan bij een gynaecoloog of gespecialiseerd arts.

Wat houdt het online retreat precies in?

Toen ik aan de slag ging met mijn hormonen ontdekte ik al snel hoe groot de impact was van stress op mijn hormoonbalans. Persoonlijk vond ik dit het lastigste gedeelte om mee aan de slag te gaan en daarom heb ik dit online retreat voor je ontworpen. Hiermee kun je direct praktisch aan de slag met meer liefde en rust voor jezelf.

Het programma bevat de volgende onderdelen:
* Hormoonyoga – 2 verschillende soorten afhankelijk van waar in je cyclus je zit – verzorgd door Rachel van Beek
* Breathwork – verzorgd door Marinka Bil
* Informatieve uitlegvideo over hormoonvoeding van circa 1 uur
* Q&A opname – heb je hierna nog vragen dan mag je me altijd nog mailen
* 3 Kookvideo’s voor ontbijt, lunch en diner – nieuwe recepten die niet in het e-book staan
* Tijd voor ontspanning
* BONUS: 
kijkje in mijn supplementenlade

Het Retreat bestaat uit opnames en is daarmee te volgen op een tijd dat het jou persoonlijk uitkomt – super handig dus!

Even voorstellen…

Dit zijn de twee mensen die me helpen bij het organiseren van het online retreat.

Marinka Bil
Marinka Bil is coach en breathwork facilitator – ze herstelde van chronische vermoeidheid door een combinatie van gezonde voeding, écht naar haar lichaam luisteren en door oude, beperkende overtuigingen te transformeren. Marinka coacht voornamelijk ondernemers op het loslaten van hun niet helpende overtuigingen zodat ze een nog grotere impact kunnen maken. Breathwork gebruikt ze daarbij als tool om nog een laagje dieper te kunnen komen. Het mooiste vindt ze het wanneer ze iemand écht verbinding met zijn/haar hart ziet maken en daar voelt: “Ja, ik kan dit, ik ben het waard, ik ben meer dan goed genoeg!”
https://www.marinkabil.nl

Rachel van Beek
Rachel van Beek is yoga- en mindfulnessdocent. Ze is positief, enthousiast, actief en altijd bezig. Toen ze ziek werd, leerde ze dat bij deze eigenschappen energiemanagement en durven voor jezelf te kiezen, een must zijn. Yoga en mindfulness hielpen haar herstellen en leerden haar een bewuste levensstijl. Yoga en mindfulness zouden voor iedereen laagdrempelig bereikbaar moeten zijn. Niks zweverigs, gewoon effectief en nuchter. In 2012 Startte Rachel Studio Souplesse in Stein. Na jaren leed van haar hormonen, besloot ze dat ze het anders wilde. In 2019 studeerde ze af als Hormon Yoga Therapist. Gespecialiseerde yoga voor je cyclus, menstruatie, vruchtbaarheid en overgang. Rachel: “Sluit vriendschap met je lijf. Dat voelt veel fijner dan er tegen te vechten.”
https://www.studiosouplesse.nl

JA! Ik wil aan de slag met mijn hormonen!