fbpx

Database – inzage

bietentartaar met dille en kruidensla

Voor 4 personen ingrediënten 400 gram rauwe bietenOlijfolie3 el balsamico azijn15 gram verse dille15 gram verse basilicum4 el kappertjesPeper en zoutOptioneel: 100 gram plantaardige feta van ViolifeKlein handje veldsla5 gram…

carrot cake cupcakes met frosting

Voor 6-8 cupcakes ingrediënten 300 gram wortels100 gram appel60 gram havermeel100 gram boekweitmeel1 el chiazaad1 el kaneel2 el kokosolie1 banaan5 el agavesiroop250 ml amandelmelkFlinke hand rozijnen Voor de frosting:½ cup…

chocoladecake

YES! Zoete recepten zijn ook mogelijk met glutenvrije zuurdesemstarter! Dezechocoladecake is echt to die for dus ik zou hem zeeeeeker een keertje maken. Enjoy Voor 1 cake wat heb je…

food inspiration talk

In deze video vertel ik je mijn verhaal rondom voeding. Deels over waarom glutenvrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers eten voor veel mensen (en voor mij) goed werkt – maar…

gefermenteerde bloemkool, venkel en wortel

Voor 1 pot ingrediënten 1 wortel2 venkelknollen¼ bloemkoolroosjes1-2 el kerriepoeder1 el zoutrozijnenverse koriander bereiding Snijd de groenten zo dun mogelijk en meng met de overige ingrediënten. Laat 10 minuten staan,…

hartige wentelteefjes

Voor 4 personen ingrediënten 4 sneeën glutenvrij brood3 el edelgistvlokken150 ml havermelk of amandelmelk2 el gemalen lijnzaadSnuf zoutOlijfolie om in te bakken4 el hummusKlein handje slamelange1 rijpe avocadoHandje kiemgroenten2 tl…

linzenroast

Voor 4-6 personen ingrediënten 1 witte uiOlijfolie1 tl knoflookpoeder1 groot blik kidneybonen á 400 gram1 groot blik linzen á 400 gram3 el glutenvrije sojasaus2 el gedroogde tijm70 gram havermout70 gram…

salade met gegrilde nectarine en groene asperge

Voor 4 personen ingrediënten 2 kroppen baby romaine sla250 gram nectarines350 gram groene aspergesolijfolie1-2 el balsamico azijnpeper en zout50 gram geroosterde pijnboompitten bereiding Halveer de nectarines en verwijder de pitten.…

[Meer recepten? – inhoud beveiligd voor leden]

Lid worden kan hier.

Menu