Dankjewel dat je aanwezig was bij mijn Masterclass Hormoonvoeding!

Super gaaf dat je erbij was! Ik hoop dat ik je vast een stuk op weg heb mogen helpen en dat je de eerste stappen kunt gaan zetten naar een fijnere cyclus. Dat gun ik elke vrouw! Wil je meer weten en écht aan de slag gaan met je hormonen? Niet langer doorgaan zoals je altijd deed maar echt groot verschil gaan maken?

Ontdek hier welke opties ik voor je heb gecreëerd

Niets gevonden.

Dit is wat anderen zeggen

“Al lange tijd merkte ik dat mijn menstruatie erg pijnlijk was en ik last had van PMS klachten. De huisarts gaf me hierin het advies weer met de pil te starten maar dit voelde voor mij als enkel symptoombestrijding. Het leek me heel interessant om van Roos te leren wat ik in mijn voeding zou kunnen wijzigen. Ik vond het heel waardevol om meer te leren over de verschillende fasen van mijn cyclus en hoe ik hier mijn voeding op aan kan passen. Door specifieke voedingsmiddelen toe te voegen heb ik gemerkt dat ik meer energie heb en veel minder buikpijn!” – Eva

“Leren over hormoonvoeding van Roos heeft mij meer inzicht gegeven in hoe mijn lichaam op het gebied van hormonen nu eigenlijk werkt. Iets waar ik voorheen totaal geen kennis van had. Zij heeft mij enorm op weg geholpen met de informatie die ze deelde! Het heeft mij laten inzien hoe ik mijn lichaam kan ondersteunen tijdens dit prachtige proces. Ik zou dan ook iedereen aanraden om aan te sluiten om alleen al te zien hoe onze hormonen nu eigenlijk werken, hoe we onszelf kunnen ondersteunen en uiteraard voor de heerlijke gerechten van Roos” – Kristie

Wat zit er in het e-book?

* De methode die ik persoonlijk gebruik om mijn cyclus te verbeteren en stabiel te houden
* Informatieve uitleg over hoe je hormoonhuishouding nu eigenlijk werkt – op een begrijpbare manier uitgelegd
* Bespreking van onderwerpen zoals het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel en het verminderen van stress
* Uitleg over hoe je cyclisch kunt eten en leven
* 20 nieuwe recepten
* Weekmenu’s voor elke fase uit je cyclus
* Een ode aan zelfliefde en vrouw-zijn

Je ontvangt het e-book direct in je mailbox na aanschaf. Het boek is ondersteunend bedoeld. Mocht je ernstige hormoongerelateerde klachten hebben dan is het advies altijd om ook langs te gaan bij een gynaecoloog of gespecialiseerd arts.

Wat houdt het online retreat precies in?

Toen ik aan de slag ging met mijn hormonen ontdekte ik al snel hoe groot de impact was van stress op mijn hormoonbalans. Persoonlijk vond ik dit het lastigste gedeelte om mee aan de slag te gaan en daarom heb ik dit online retreat voor je ontworpen. Hiermee kun je direct praktisch aan de slag met meer liefde en rust voor jezelf.

Het programma bevat de volgende onderdelen:
* Hormoonyoga – verzorgd door Rachel van Beek
* Breathwork – verzorgd door Marinka Bil
* Informatieve uitlegvideo over hormoonvoeding van circa 1 uur
* Online Meet and Greet / Q&A sessie over hormoonvoeding – (op 28 Maart is dit live – daarna is het een opname die je kunt bekijken en dan mag je me altijd nog vragen stellen over de mail)
* 3 Kookvideo’s voor ontbijt, lunch en diner – nieuwe recepten die niet in het e-book staan
* Tijd voor ontspanning
* BONUS: 
routekaart bij specifieke klachten

Het ticket voor het retreat kun je nu al bestellen samen met het e-book en vanaf 28 Maart gaat het programma dan live. Kun je er niet op 28 Maart zelf bij zijn dan maakt het helemaal niets uit want de online omgeving blijft altijd beschikbaar zodat je het retreat later op je eigen tijdstip gewoon een keer kunt volgen. Ook zou je er dus bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om het retreat in delen op te splitsen.

Wat is het VIP-pakket?

Het VIP-pakket is iets dat ik ontwikkeld heb voor wie nóg meer de diepte in wilt gaan en zichzelf écht volledig wilt laten verwennen. Het is iets dat ik gelimiteerd aan ga bieden en alleen t/m 17 Maart 2021 te bestellen zal zijn. Het is een pakket dat over de post verstuurd zal worden en een heleboel cadeautjes bevat – wat precies dat houd ik nog even geheim. Je kunt denken aan mooie geschenken omtrent zelfliefde en hormoonvoeding – zaden voor zadenrotatie, anti-stress thee, een dagboekje met reflectievragen over je cyclus, edelstenen – dat soort dingen. Het is een pakket dat je zal ondersteunen tijdens het online retreat én daarna nog.

Het VIP-pakket kun je nu al bestellen en zal verzonden worden in de week voorafgaand aan de lancering van het Online Retreat.

JA! Ik wil nu ECHT aan de slag met mijn hormonen!

Niets gevonden.