Zou je graag meer willen leren over je sterrenblauwdruk? Daar kan ik je bij helpen! 🙂

Hoe? Door middel van een persoonlijke sterrenblauwdruk uitlezing.

Je stuurt dan je geboortegegevens naar me door – ik lees je persoonlijke sterrenblauwdruk tot in detail uit – en daarna ontvang je deze per PDF-document van mij in de mail en bespreken we na. 

Wat kun je allemaal vinden in deze diepgaande sterrenblauwdruk uitlezing?
>> Als eerste mijn persoonlijke beschrijving van je elementenprofiel en wat je hier al van kunt leren (hier hebben we in het webinar al een begin mee gemaakt)
>> Vervolgens duiken we in het stuk energiehuishouding en kijken we hierin wat voor jou het beste werkt en wat je kunt leren van de verdeling van je energiecentra (ook hier hebben we in het webinar al een begin mee gemaakt)
>> Wat het beste werkt voor jouw specifieke zenuwstelsel – juist meer structuur of juist minder bijvoorbeeld
>> Met welke levensmissie je hier naar aarde bent gekomen
>> Welke kansen en uitdagingen er voor je liggen in dit leven. Welke sterke kwaliteiten en welke aandachtspunten je vanuit je sterrenblauwdruk hebt meegekregen
>> Op welke manier je het beste kunt communiceren en waar je uniek in bent
>> Waar je vandaan komt en waar je naartoe mag bewegen
>> Wat alle verschillende planeten over je sterrenblauwdruk willen zeggen
>> Wat de invloed is van de stand van de sterren en planeten nu op dit moment in je leven en komend jaar
>> Alles over je noordelijke maansknoop en zuidelijke maansknoop
>> Informatie over progressies en je solaar
>> En nog veel meer…

Vind je het tof om zo’n uitgebreide sterrenblauwdruk te ontvangen in de vorm van een pdf-document van circa 10-15 A4’tjes waar je je hele verdere leven nog mee verder kunt? Je kunt me een mailtje sturen naar roos@degroenealchemist.nl om het aan te vragen en dan plan ik je met liefde in mijn agenda in :-).

Ik vraag voor een sterrenblauwdruk van dit formaat normaliter €350,-, maar de komende 9 dagen heb ik een korting voor je waarbij je hem krijgt voor €299,-. Dit kan ook over 2 tot 4 betaaltermijnen verdeeld worden eventueel.

Mocht je hier interesse in hebben dan hoor ik heel graag even van je (ik zou het met liefde voor je uitlezen) of mocht je andere vragen hebben dan mag je me die uiteraard ook altijd laten weten. 

Wie weet tot mails en sowieso een fijne dag nog toegewenst vandaag!

Veel liefs van mij,
Roos