Ben je geïnteresseerd in human design en/of astrologie, zou je er meer mee willen, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? In mijn online introductiecursus ‘Ontdek je persoonlijke sterrenblauwdruk’ neem ik je er op een hele toegankelijke manier stap-voor-stap in mee.

Herken je dit?

 • Je wilt graag wat meer over human design en/of astrologie leren, maar hebt geen zin om meteen een grote cursus of groot programma te volgen?
 • Je hebt het idee dat het uitlezen van je human design profiel of astrologie blauwdruk ingewikkeld en moeilijk is en wilt graag weten hoe je dit simpel kunt maken?
 • Je bent vooral benieuwd naar hoe je human design en astrologie kunt vertalen naar de praktijk?
 • Je wilt meer over human design en/of astrologie verkennen?

Dan is deze introductiecursus perfect voor jou!

In deze online introductiecursus:

 • Zoeken we op hoe de elementen water, vuur, aarde en lucht in jou verdeeld zijn en wat je hiervan kunt leren
 • Bekijken we onder welk type je valt binnen Human Design en leg ik je uit wat dit je wilt vertellen
 • Leer je uit te lezen hoe de verschillende energiecentra in jou verdeeld zijn en wat dit wilt zeggen
 • Zoeken we op waar je Noordelijke Maansknoop ligt en leg ik je uit wat dit betekent
 • Vind je een invulboek zodat je helder bij elkaar krijgt hoe jouw sterrenblauwdruk er nu eigenlijk uit ziet
 • Word je stap voor stap begeleid op een hele simpele en toegankelijke manier
 • Eenmaal aangemeld = onbeperkt toegang en op je eigen tempo te volgen

Na dit online programma heb je een heleboel meer over jezelf ontdekt én kun je voor zowel jezelf als voor anderen anderen een basis sterrenblauwdruk uitlezen.

Schrijf je nu in en lees binnen de kortste keren je eigen sterrenblauwdruk uit.

DIT IS WAT JE ALLEMAAL IN DEZE ONLINE INTRODUCTIECURSUS VINDT:

 • Een introductievideo met uitleg alvorens te beginnen
 • Een op maat gemaakt invulboek speciaal voor deze introductiecursus
 • 1 video over het opzoeken van je eigen Human Design Chart
 • 5 video’s over de verschillende Human Design Energietypen
 • Inclusief belangrijke kernvraag en emoties om op te letten bij elk type
 • 1 video over de verdeling van de Human Design Energiecentra
 • 1 video over het opzoeken van je Maansknopen en uitleg wat deze uitlezing precies betekent
 • 1 afsluitende video
 • In totaal meer dan 1 uur aan video materiaal
 • Mailcontact met mij indien gewenst bij vragen

Deze introductiecursus is ZO waardevol!

LIEVER EERST EVEN EEN INZAGE BEKIJKEN?

EEN AANTAL ERVARINGEN VAN ANDEREN

Ik heb net de introductiecursus gevolgd, en vond die zeer verrijkend!” – H

Hoi, ik vind de introductiecursus heel interessant. Ik heb wel kennis met astrologie maar human design kende ik nog niet. Heel mooi om dit nu ook te herkennen. Dankjewel voor de moeite.” – A

Hallo Roos, Ik heb je introductiecursus gevolgd met veel interesse.” – C

OVER DE MAKER

Hoi, ik ben Roos!

Als jong meisje van 8 jaar oud ontving ik een visioen: later als ik groot ben begin ik mijn eigen restaurant. Het werd een droom waar ik jarenlang voor vocht totdat ik het in 2017 realiteit maakte. Ik opende mijn restaurant waar ik volledig met natuurlijke voeding werkte. Een groot succes voor Zuid-Limburg, maar wat bleek op lange termijn wat minder een succes voor mijzelf.

Ik kwam erachter dat een te vast werkritme voor mij niet optimaal is maar dat ik het fijner vind om met de eb en flow van mijn energie mee te bewegen. Ik kwam erachter dat de wens van mij om continue nieuwe dingen te willen creëren er ook nu met het vervullen van mijn kinderdroom nog was. En ik kwam erachter dat ik het werken met de natuur samen op alle lagen in mijn werk wil integreren en niet alleen op het gebied van voeding.

Allemaal zaken die niet handig samen gingen met het hebben van een eigen restaurant – en met de jaren die vorderden merkte ik dat mijn energie steeds lager werd en ik me van binnen verbitterd begon te voelen doordat ik niet authentiek meer leefde. Een situatie die er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik de keuze maakte om mijn restaurant los te gaan laten, wat ik begin 2022 deed om nu het laatste jaar een veel authentieker leven voor mezelf te creëren met meer energie, flow, vreugde, zelfliefde en vervulling. En wat een feestje is dat!

Het bewandelen van dit pad van niet-authenticiteit naar authenticiteit ging niet zonder slag of stoot, maar waar ik door het hele proces heen zo enorm veel steun uit gehaald heb is door het kennen van mijn persoonlijke sterrenblauwdruk profiel. Hierin stond namelijk letterlijk dat ik op de goede weg was! En dus wist ik dat het zo moest zijn. Iets dat ik jou ook zo enorm gun en waarvoor ik deze introductiecursus gecreëerd heb. Zodat ook jij jouw meest authentieke (en blije) leven kunt gaan bewandelen! Ik gun het je zo.