Ben je geïnteresseerd in Human Design en/of Astrologie, zou je er meer mee willen, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? In mijn Online Mini Cursus ‘Ontdek je persoonlijke sterrenblauwdruk’ neem ik je er op een hele toegankelijke en leuke manier stap-voor-stap in mee!

Herken je dit?

 • Je wilt graag wat meer over astrologie en human design leren, maar hebt geen zin om meteen een grote cursus of groot programma te volgen?
 • Je hebt het idee dat het uitlezen van je geboortehoroscoop of human design profiel ingewikkeld en moeilijk is en wilt graag weten hoe je dit simpel kunt maken?
 • Je bent vooral benieuwd naar hoe je human design en astrologie kunt vertalen naar de praktijk?
 • Je zou wel eens willen weten wat er nog meer in je geboortehoroscoop te vinden is dan alleen de informatie over je zonneteken en ascendant?
 • Je wilt meer over zowel human design als astrologie verkennen?

Dan is deze mini cursus perfect voor jou!

In deze online mini cursus:

 • Zoeken we op hoe de elementen water, vuur, aarde en lucht in jou verdeeld zijn en wat je hiervan kunt leren. De elementen geven een prachtige eerste schets van je geboortehoroscoop en kan je een heleboel informatie geven over je karakter, uitdagingen waar je tegenaan kunt lopen in dit leven en kwaliteiten die je juist hebt meegekregen
 • Bekijken we onder welk energietype je valt binnen Human Design en leg ik je uit wat je hiermee precies kunt. Je energietype geeft een schets van onder andere hoe je je agenda het beste in kunt delen, op welke manier je het meest optimaal kunt functioneren, en wat belangrijk voor je is wanneer het gaat om rust nemen
 • Leer je uit te lezen hoe de verschillende energiecentra in jou verdeeld zijn en wat dit precies wilt zeggen. De verdeling van deze energiecentra geeft een schets over vanuit waar je precies keuzes mag maken in dit leven. Mag je vertrouwen op je onderbuikgevoel? Of is het voor jou belangrijk om keuzes vanuit je hart of hoofd te maken?
 • Zoeken we op waar je Noordelijke Maansknoop ligt en leg ik je uit wat dit betekent. Je Noordelijke Maansknoop geeft weer waar je in dit leven naartoe mag bewegen en waar je vandaan mag bewegen. Je kunt er wederom talenten en uitdagingen uit aflezen, maar ook verklaart het waarom je bepaalde grotere obstakels in je leven kunt ervaren of waarom sommige dingen juist soepel voor je gaan als je ze op een andere manier doet
 • Vind je een invulboek zodat je helder bij elkaar krijgt hoe jouw sterrenblauwdruk er nu eigenlijk uit ziet
 • Word je stap voor stap begeleid op een hele simpele en toegankelijke manier. Deze mini cursus is echt voor iedereen geschikt!
 • Eenmaal aangemeld = onbeperkt toegang en op je eigen tempo te volgen

Na dit online mini programma heb je een heleboel meer over jezelf ontdekt én kun je voor anderen een mini sterrenblauwdruk uit lezen.

Schrijf je nu in en lees binnen de kortste keren je sterrenblauwdruk uit.

DIT IS WAT JE ALLEMAAL IN DEZE ONLINE MINI CURSUS VINDT:

 • Een introductievideo met uitleg alvorens te beginnen
 • Een 12 pagina beslaand invulboek speciaal gemaakt voor deze mini cursus
 • 2 video’s over Elementenleer: 1 hoe je je Elementenverdeling op kunt zoeken en 1 wat je hiervan kunt leren
 • 2 video’s over Human Design: 1 over de 5 verschillende energietypen (hoe je dit uit kunt lezen en wat elk type betekent) en 1 over de verdeling van alle 9 verschillende energiecentra en wat je daarvan kunt leren
 • 1 video over de Noordelijke -en Zuidelijke Maansknopen, hoe je die uit kunt lezen en wat je daarvan kunt leren
 • Inclusief een 25 pagina’s beslaand werkboek over de Maansknopen
 • In totaal 1 uur aan video materiaal
 • Whatsapp contact met mij indien gewenst bij vragen

Deze mini cursus is ZO waardevol!

OVER DE MAKER

Als jong meisje van 8 jaar oud ontving ik een visioen: later als ik groot ben begin ik mijn eigen restaurant. Het werd een droom waar ik jarenlang voor vocht totdat ik het in 2017 realiteit maakte. Ik opende mijn restaurant waar ik volledig met natuurlijke voeding werkte. Een groot succes voor Zuid-Limburg, maar wat bleek op lange termijn wat minder een succes voor mijzelf.

Ik kwam erachter dat een te vast werkritme voor mij niet optimaal is maar dat ik het fijner vind om met de eb en flow van mijn energie mee te bewegen. Ik kwam erachter dat de wens van mij om continue nieuwe dingen te willen creëren er ook nu met het vervullen van mijn kinderdroom nog was. En ik kwam erachter dat ik het werken met de natuur samen op alle lagen in mijn werk wil integreren en niet alleen op het gebied van voeding.

Allemaal zaken die niet handig samen gingen met het hebben van een eigen restaurant – en met de jaren die vorderden merkte ik dat mijn energie steeds lager werd en ik me van binnen verbitterd begon te voelen doordat ik niet authentiek meer leefde. Een situatie die er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik de keuze maakte om mijn restaurant los te gaan laten, wat ik begin 2022 deed om nu het laatste jaar een veel authentieker leven voor mezelf te creëren met meer energie, flow, vreugde, zelfliefde en vervulling. En wat een feestje is dat!

Het bewandelen van dit pad van niet-authenticiteit naar authenticiteit ging niet zonder slag of stoot, maar waar ik door het hele proces heen zo enorm veel steun uit gehaald heb is door het kennen van mijn persoonlijke sterrenblauwdruk profiel. Hierin stond namelijk letterlijk dat ik op de goede weg was! En dus wist ik dat het zo moest zijn. Iets dat ik jou ook zo enorm gun en waarvoor ik deze mini cursus gecreëerd heb. Zodat ook jij jouw meest authentieke (en blije) leven kunt gaan bewandelen! Ik gun het je zo.