Boek een 1-op-1 Reading

In een 1 op 1 Reading kunnen we eigenlijk met elk mogelijk thema aan de slag gaan. Heb je bijvoorbeeld vragen over:

  • Welke richting je op mag gaan met je carrière en/of ondernemerschap?
  • De relatie met je partner, kinderen, moeder, vader en/of andere familieleden?
  • Wil je graag weten hoe je je leven meer op een authentieke manier kunt indelen?
  • Ben je vaak moe en op zoek naar wat nu het beste voor jouw energiesysteem werkt?
  • Ben je bijna jarig en wil je weten wat komend levensjaar voor jou in petto heeft?
  • Wil je weten hoe je nu het beste kunt werken aan zelfontwikkeling en groei op een manier die bij jou past?
  • Welk pad je in dit leven mag bewandelen?
  • Is het je eerste kennismaking met Human Design en/of astrologie of wil je juist een stuk dieper duiken?
  • Heb je wel al kennis over Human Design en astrologie, maar krijg je het niet tastbaar en praktisch gemaakt?

En nog veel meer. Kortom: waar je ook maar vast loopt of een grotere levensvraag in handen hebt – een 1 op 1 Reading kan je helpen om meer inzicht te geven in waarom iets op een bepaalde manier is én hoe je ermee om mag gaan voor meer rust en voldoening.

Ik werk met de unieke combinatie van Human Design én Astrologie. Afhankelijk van je vraag kijk ik waar de meeste informatie uit te halen valt, en we combineren de twee technieken voor nog meer inzicht en verrijking. Ik maak echt cross-overs tussen de twee technieken.

Je bent op deze wereld gekomen om je beste leven te leven op JOUW manier. Zowel Human Design als Astrologie zijn enorm krachtige hulpmiddelen om je te laten zien hoe je je leven meer op jouw voorwaarden kunt gaan leven – voor meer levensgeluk, vervulling en vreugde.

Loop je even vast, weet je niet zo goed waar je heen wilt, of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe jouw eigen unieke blauwdruk er nu uit ziet? Ik duik graag in al jouw unieke talenten en gaven – maar kijk ook mee naar uitdagingen en leerprocessen.

Opties:
Losse sessie over 1 thema (60-90 minuten): €125,- incl. BTW
Deep dive van drie sessies waarbij meerdere thema’s aan bod kunnen komen (3×60-90 minuten): €349,- incl. BTW
Altijd inclusief opname.

Boek je reading simpelweg door een e-mail te sturen naar roos@degroenealchemist.nl. Ik mail je dan binnen enkele werkdagen terug om een afspraak in te plannen.

Vraag je je af of over een bepaald thema ook informatie in Human Design / Astrologie terug te vinden is? Ook daar mag je gerust even over mailen!

Reviews van anderen

“Ik ben heel dankbaar voor de fijne reading die ik vandaag heb mogen ontvangen.   Dankjewel voor al de energie die je er hebt ingestoken om zoveel informatie op te zoeken.  Dankjewel voor je open, luisterende en empathische houding.  Je hebt heel wat zaken een duidelijk plekje kunnen geven.  Heel veel stof tot nadenken en handvaten om mee aan de slag te kunnen.  Het was een enorm waardevol cadeautje voor mezelf. “ – Linda

Ik zou je met liefde in mijn agenda inplannen!

Of wil je eerst nog even contact hebben? Je mag me altijd een mailtje sturen naar roos@degroenealchemist.nl of stuur me een berichtje op Facebook of Instagram @degroenealchemist