WIL JE MEER LEREN OVER JE PERSOONLIJKE STERRENBLAUWDRUK EN HOE JE HIERMEE EEN FIJNER LEVEN VOOR JEZELF KUNT CREËREN? DAN IS MIJN ONLINE PROGRAMMA ‘SKALATITUDE’ IETS VOOR JOU!

Je sterrenblauwdruk is het als het ware de blauwdruk van je ziel die je meegekregen hebt op het moment dat je geboren werd. Hij is bepaald door hoe de sterren en planeten op dat moment stonden en kan je veel vertellen over:

 • Hoe je energiehuishouding verdeeld is en welk werkritme het beste bij je past
 • Welke kwaliteiten en kansen je in dit leven hebt
 • Welke leerpunten of uitdagingen je tegen kunt komen
 • Welke familietrauma’s er in je lijn liggen en welke diepe stukken je in dit leven uit te werken hebt
 • Met welke levensmissie je hier bent
 • Wat je verlangt uit vriendschappen en relaties met anderen
 • Waar je vandaan komt en waar je naartoe mag bewegen
 • Het beschrijft je authentieke karakterschets

En nog zo ontzettend veel meer…

Tijdens je leven ontwikkel je vervolgens allemaal patronen, gewoonten, overtuigingen, normen en waarden, etcetera. Sommigen daarvan passen bij je sterrenblauwdruk, anderen niet. Dat is beiden helemaal oké.

Waar het om gaat is dat je sterrenblauwdruk je mag ondersteunen om weer meer naar een authentiek leven terug te keren daar waar het voor je resoneert – en daar waar het niet resoneert mag je het in loslaten en is het niet voor nu. Een sterrenblauwdruk is niet bepaald om je leven in het hier en nu te bepalen – jouw eigen intuïtie en keuzes staan natuurlijk altijd voorop en hebben ook een dienende rol.

HET IS ECHT FANTASTISCH HOE WE ALLEMAAL ANDERS ZIJN:

 • Waar de één een stabiele energiehuishouding heeft en heel goed gaat op een stabiel werkritme van 9-5, is het voor de ander met een meer wisselende energiehuishouding belangrijker om met de flow van zijn of haar energie en impulsen mee te werken.
 • Waar de ene persoon veel luchtenergie heeft en veel in zijn hoofd kan zitten, zo heeft de ander weer veel waterenergie waardoor emoties soms extreem overweldigend lijken.
 • Waar de een heel snel heen en weer gaat en continue van ideeën verandert, zo is het voor de ander belangrijk om uitgebreid de tijd te nemen om veranderingen door te voeren en staan rust en stabiliteit boven alles.
 • Waar persoon A met zijn gevoelens om gaat door er uitgebreid met anderen over te praten, zo heeft persoon B meer een kluizenaarsprofiel en is het voor hem of haar soms fijner om zich echt even terug te trekken.

Om maar een paar voorbeelden te noemen van hoe we allemaal van elkaar verschillen en wat je onder andere in je sterrenblauwdruk terug kunt vinden.

PUNT IS ALLEEN DAT WE ONSZELF DAAR OOK VOLLEDIG IN MOGEN ERKENNEN EN LIEFHEBBEN EN DAT WE DÁÁR ONS LEVEN OP MOGEN INDELEN. JOUW UNIEKE BLAUWDRUK ALS KRACHT IN PLAATS VAN ALS VALKUIL!

Hoe doe je dat dan?
1. Door je authentieke sterrenblauwdruk te leren kennen en jezelf op de punten die resoneren te erkennen en waarderen
2. Door stappen te zetten om je leven hier meer op in te richten (bijvoorbeeld met ondersteuning van de diverse cycli uit de natuur om nog extra kracht bij te zetten)
3. Door hier vervolgens puur in blijheid en overvloed van te gaan genieten 🙂

HOE GEWELDIG ZOU HET ZIJN OM HELEMAAL IN JE KRACHT TE STAAN? OM JE THUIS TE VOELEN IN JEZELF EN OM JE LEVEN OP JOUW VOORWAARDEN TE HEBBEN INGEDEELD? OP EEN MANIER DIE BIJ JOUW PERSOONLIJKE BLAUWDRUK PAST IN PLAATS VAN NAAR HOE JE HET VANUIT DE WERELD HEBT MEEGEKREGEN?

DE ERVARING VAN DE EERSTE DEELNEMER WIE AL BEGONNEN IS

“Ik ben net begonnen en het programma geeft me nu al zoveel anker dat is heel fijn. Het is laagdrempelig en toegankelijk en dat is echt een talent – deze materie toegankelijk overbrengen. Het zou heel fijn zijn als meer mensen zich dieper met hun natuur kunnen verbinden en jouw programma is daarin een hele mooie tool voor meer bewustzijn, ontwikkeling op de subtielere lagen, integratie. Dankjewel.” – K

Hoe ziet het programma er precies uit?

Module 1 – Ontdek jouw persoonlijke sterrenblauwdruk

Op het moment dat je geboren werd stonden de sterren en planeten op een bepaalde manier. Hoe ze precies stonden heeft veel invloed op de unieke sterrenblauwdruk die je als mens hebt mee gekregen. In deze sterrenblauwdruk kun je enorm veel informatie vinden over wie jij in authenticiteit bent en wat bijvoorbeeld wel of niet bij je past op het gebied van werk, energiehuishouding, levensmissies, relaties, sociale connecties, hoe je met situaties om gaat, noem het allemaal maar op. In deze eerste module ontdek je jouw persoonlijke sterrenblauwdruk én filter je eruit waar je wel of niet mee resoneert. We gebruiken hiervoor een combinatie van drie verschillende tools – human design, elementenleer en astrologie. Deze modulen bestaan uit opgenomen video’s, audio’s, werkboeken, oefeningen die je kunt doen en meditaties.

Module 2 – Communiceren met je fysieke lichaam

Naast je persoonlijke sterrenblauwdruk kan ook je fysieke lichaam je veel vertellen over wat wel of niet authentiek voor je is. Ervaar je bepaalde emoties of ontvang je bepaalde signalen van je lichaam – dan kunnen dit duidelijke tekens zijn over of je wel of niet in je authentieke richting gaat. In deze module gaan we hiermee aan de slag. Ik leg je uit hoe je kunt communiceren met je fysieke lichaam, op welke signalen je extra kunt letten, en wat je hiervan over jezelf kunt leren. Een prachtige aardse tool om mee aan de slag te gaan. Je fysieke lichaam als wijze raadgever in je leven.

Module 3 – Veranderingen doorvoeren met hulp van de seizoenen

Nu je er steeds meer achter komt wat wel of niet voor jou persoonlijk werkt, is het tijd om ook daadwerkelijk veranderingen door te voeren naar een steeds authentieker leven. Deze veranderingen kunnen klein of groot zijn, dat hangt helemaal van jouw specifieke situatie af. Een mooie ondersteunende tool bij het doorvoeren van veranderingen is om met het ritme van de vier seizoenen mee te bewegen – zowel reflectie, actie, ontvangen en weer stilstaan zit hier namelijk allemaal in geïntegreerd. Op deze manier kun je de stappen die je zet op een hele natuurlijke en rustige manier doorvoeren én ontvang je erbij extra kracht en ondersteuning vanuit de natuur.

Module 4 – Andere circulaire ritmes om mee te werken

Wil je in een korter tijdsbestek concrete stappen zetten naar een authentieker leven? Dan is het mooi om de cycli van de maan en van jouw persoonlijke hormooncyclus hierbij te gebruiken ter ondersteuning. In deze module leg ik je alles uit over hoe je met deze twee cycli mee kunt bewegen én gaan we uiteraard ook lekker praktisch samen aan de slag.

Module 5 – De Vijf Elementen

Een minder circulair maar wel ook hele fijne tool om mee te werken zijn de Vijf Elementen. Lucht voor je denkwereld, Water voor je gevoelswereld, Aarde voor rust en stabiliteit, Vuur voor veranderingen en actie & de Ether voor het allesomvattende dat overal is. In deze module gaan we kijken hoe je de elementen in jezelf meer in balans kunt krijgen én hoe je de elementen kunt inzetten op weg naar een steeds authentieker leven. Ze zijn namelijk zowel in ons als buiten ons aanwezig en op die verschillende manieren kunnen we ermee samenwerken.

Module 6 – Extra Ondersteuning

Toevoegend materiaal om nóg een laagje dieper te gaan. De bonus om nog dieper met de natuur samen te gaan werken wanneer je je meer authentieke leven al hebt neer gezet. Denk bijvoorbeeld aan werken met jouw eigen Spirit Animal, de energie van verschillende soorten bomen en landschappen, diepgaande kennis over de energetische werking van voeding en Ayurveda, kruidenleer en plantenleer, de kracht van je dromen, noem het maar op. Vele extra oefeningen, tools en meditaties waarmee je nog wel even zoet kunt zijn. Eigenlijk alles dat ik niet in de vorige modulen kwijt kon, maar wel graag wil delen met je.

Meditatiebibliotheek

Daar waar je altijd terecht kunt waar in je leven je je ook bevindt.

+ NIEUW! Circa 1x per 2 maanden een live Zoom sessie

Elke keer omtrent een passend thema uit bovengenoemden. Bedoeld ter extra ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan een sessie waarin ik meekijk met je sterrenblauwdruk en je hierbij extra ondersteun, een sessie waarin we een bepaald seizoen samen inluiden, een sessie over je hormonen, of een sessie over een specifieke krachtige nieuwe of volle maan. Het kan van alles zijn, maar altijd gelinkt aan het programma.

Klaar voor een leven op jouw voorwaarden?

Start

Direct na aanmelding
Let wel: het programma is nog in opbouw en niet alle modulen zijn per direct beschikbaar (de eerste wel al). Vandaar ook de early bird korting nog.

Duur

Op je eigen tempo te volgen
Levenslang toegang
Ook bij toekomstige updates

Soul Tribe community

Indien gewenst – Toegang tot de WhatsApp groep
Voor contact met gelijkgestemden
Vragen stellen aan mij
en elkaar inspireren

Investering

EARLY BIRD PRIJS (TIJDELIJK)
€299,- ipv €999,-
Liever in termijnen betalen?
Mail naar roos@degroenealchemist.nl

Skalatitude:
“De magie die ontstaat wanneer mens en natuur op een diep niveau samenwerken. Je thuis voelen in jezelf en in het leven hier op Aarde.”

AAN HET EINDE VAN SKALATITUDE:

>> Weet je beter wie je bent en wat je hier te brengen hebt
>> Voel je meer liefde voor jezelf en vind je het makkelijker om voor jezelf te kiezen
>> Is je leven meer op jouw authentieke zelf ingericht
>> Heb je een concreet plan hoe je hier in de toekomst nog meer stappen in kunt zetten
>> Ken je alle ins en outs over je sterren blauwdruk profiel
>> Weet je hoe de natuur je kan ondersteunen wanneer je veranderingen in je leven door wilt voeren
>> En weet je hoe je meer energie, meer vervulling en meer flow in je leven kunt ervaren
>> Bonus: Grote kans dat je ook beter begrijpt waarom anderen anders in elkaar zitten dan jij en dat je de wereld en de mensen om je heen zo ook iets makkelijker kunt plaatsen

MIJN VERHAAL

Als jong meisje van 8 jaar oud ontving ik een visioen: later als ik groot ben begin ik mijn eigen restaurant. Het werd een droom waar ik jarenlang voor vocht totdat ik het in 2017 realiteit maakte. Ik opende mijn restaurant waar ik volledig met natuurlijke voeding werkte. Een groot succes voor Zuid-Limburg, maar wat bleek op lange termijn wat minder een succes voor mijzelf.

Ik kwam erachter dat een te vast werkritme voor mij niet optimaal is maar dat ik het fijner vind om met de eb en flow van mijn energie mee te bewegen. Ik kwam erachter dat de wens van mij om continue nieuwe dingen te willen creëren er ook nu met het vervullen van mijn kinderdroom nog was. En ik kwam erachter dat ik het werken met de natuur samen op alle lagen in mijn werk wil integreren en niet alleen op het gebied van voeding.

Allemaal zaken die niet handig samen gingen met het hebben van een eigen restaurant – en met de jaren die vorderden merkte ik dat mijn energie steeds lager werd en ik me van binnen verbitterd begon te voelen doordat ik niet authentiek meer leefde. Een situatie die er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik de keuze maakte om mijn restaurant los te gaan laten, wat ik begin 2022 deed om nu het laatste jaar een veel authentieker leven voor mezelf te creëren met meer energie, flow, vreugde, zelfliefde en vervulling. En wat een feestje is dat!

Het bewandelen van dit pad van niet-authenticiteit naar authenticiteit ging niet zonder slag of stoot, maar waar ik door het hele proces heen zo enorm veel steun uit gehaald heb is door het kennen van mijn persoonlijke sterrenblauwdruk profiel. Hierin stond namelijk letterlijk dat ik op de goede weg was! En dus wist ik dat het zo moest zijn. Iets dat ik jou ook zo enorm gun en waarvoor ik nu Skalatitude gecreëerd heb. Zodat ook jij jouw meest authentieke (en blije) leven kunt gaan bewandelen! Ik gun het je zo.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het programma?
Je kunt het programma volledig op je eigen tempo volgen op een manier die voor jou goed voelt. Mijn advies is om minimaal 2 maanden per module te nemen om alles goed te kunnen integreren. Ik kan me echter goed voorstellen dat je vaker nog naar bepaalde stukken terug wilt komen. Om die reden heb je dan ook eenmaal aangeschaft levenslang toegang tot het programma – ook bij toekomstige uitbreidingen en updates.

Hoe lang behoud ik toegang tot het programma?
Levenslang. Ook als er in de toekomst updates komen en nieuwe video’s zijn deze gewoon voor jou beschikbaar.

Wanneer zijn de live Zoom sessies?
Deze data worden gedeeld met de groep via de mail en kunnen variëren van dag in de week en tijdstip. Wel komt er altijd ook een opname van mocht je hier niet live bij aanwezig kunnen zijn, alhoewel live erbij zijn wel iets waardevoller is natuurlijk omdat ik je dan gelijk kan ondersteunen bij vragen.

Ik heb een andere vraag
Je mag me altijd even een mailtje sturen naar roos@degroenealchemist.nl of contact opnemen via Instagram of Facebook