fbpx

DIEPER MET DE NATUUR SAMENWERKEN OP VELE VERSCHILLENDE LAGEN. JEZELF HERENIGEN MET DE OERKENNIS DIE DIEP IN ONZE CELLEN NOG STEEDS LIGT OPGESLAGEN. WELKOM BIJ SKALATITUDE.

Een prachtig programma waarin ik je meeneem van Moeder Aarde tot aan het Universum. We verbinden diep met al die verschillende lagen en vele oeroude natuurwetten komen aan bod. Ik help je om weer terug te verbinden met die oerkennis die nog steeds in onze cellen ligt opgeslagen en die we gelukkig ook weer naar boven kunnen halen. Onze ware erfenis. Het leven hier op aarde samen met de natuur dat we tot diep in onze botten kunnen voelen en ervaren. Het gevoel van heelheid, eenzijn en verbinding met alles dat is.

In letterlijk alle processen in je leven word je linksom of rechtsom ondersteund door de natuur. De bron waar je eigenlijk vandaan komt. Als kind in haar armen. Niets is voor niets. Ze staat te popelen tot je dat weer terug gaat herinneren en weer meer met haar gaat samenwerken zodat jullie in co-creatie samen kunnen floreren.

In Skalatitude help ik je hierbij. Een programma dat ik samen met het Universum opzet en dat door mij heen in een aards jasje terecht mag komen. Verdeeld over zes online modulen en vele oefeningen, meditaties en integratieopdrachten verder voel je weer veel dieper die verbinding met de bron. Met je kern. Met alles dat is. Je herinnert je weer die oerwijsheid die in onze cellen ligt opgeslagen en weet weer hoe je hiermee kunt samenwerken. Je voelt je ware erfenis weer. Volledig in je eigen tempo te volgen.

Zowel ik als Moeder Natuur zijn hier om je deze oeroude weg te laten zien in een modern en praktisch toepasbaar jasje. Want ja, dat kan écht. We kunnen niet wachten om het je te laten zien.

HOE GEWELDIG ZOU HET ZIJN ALS JE OP EEN DIEPER NIVEAU MET DE NATUUR VERBONDEN ZOU ZIJN? ALS JE WEER TOT OP JE BOTTEN KUNT VOELEN DAT JE IN LETTERLIJK ALLES GESTEUND EN GEDRAGEN WORDT? ALS JE DIE OERKENNIS DIE IN JE CELLEN LIGT OPGESLAGEN WEER DOOR JE HELE LICHAAM VOELT STROMEN EN WEER WEET HOE JE HIERMEE KUNT SAMENWERKEN?

Letterlijk dit is precies de reden waarom ik ‘Skalatitude’ aan het ontwikkelen ben. Een programma om je terug te helpen herinneren wie we eigenlijk diep vanbinnen zijn. Deel van de natuur. Als prachtig wezen waarbij we samen met haar kunnen co-creëren. Op een hele simpele, duidelijke en praktische manier uitgelegd.

DE ERVARING VAN DE EERSTE DEELNEMER WIE AL BEGONNEN IS

“Ik ben net begonnen en het programma geeft me nu al zoveel anker dat is heel fijn. Het is laagdrempelig en toegankelijk en dat is echt een talent – deze materie toegankelijk overbrengen. Het zou heel fijn zijn als meer mensen zich dieper met hun natuur kunnen verbinden en jouw programma is daarin een hele mooie tool voor meer bewustzijn, ontwikkeling op de subtielere lagen, integratie. De wereld kan het gebruiken. Als we dit doorleefd en gegrond inzetten kunnen we de wereld weldoen. Dankjewel.” – K

Inhoud van het programma

Introductie

Welkomstvideo, uitleg over je intuïtie en een ijkpunt voordat we aan het programma beginnen.

Module 1 – De Vier Seizoenen

Diepe uitleg per seizoen over de energie die dan verandert en bijbehorende oefeningen, rituelen, meditaties en journalvragen. Ook ondersteunende informatie over jaarfeesten, edelstenen, voeding en geneeskrachtige kruiden per seizoen.

Module 2 – Het planetaire stelsel

Ontdek alles over de wereld boven ons. Maak verbinding met de sterren en leer welke invloed de verschillende planeten hebben op jou persoonlijk. Deze module geeft zo ontzettend veel AHA-momentjes. We gebruiken astrologie en het maanritme om te ontdekken hoe je op een dieper niveau met de wereld boven ons kunt samenwerken. Alles is verbonden en het is als thuiskomen om weer meer hiermee te gaan samenwerken.

Module 3 – Het ritme van je fysieke lichaam

Leer alles over de invloed van de zon en hoe zij invloed heeft op je bio-ritme en de werking van je organen door de dag heen. Waarom komen er ‘s avonds soms ineens stukken boven waar je overdag niets van merkte en hoe ga je hiermee om? Ga aan de slag met ochtendrituelen en avondrituelen en ontdek ook de cyclus van je hormonen en van je leeftijdsgebonden ritme. Kortom; wat kun je leren van je eigen lichaam?

Module 4 – De Vijf Elementen

Aarde, Water, Vuur, Lucht, Ether. Van tastbaar en zichtbaar naar ontastbaar en onzichtbaar – maar nog steeds voelbaar. Wat is de invloed van de verschillende elementen en hoe kun je hiermee samenwerken in je dagelijkse leven? Heerlijk praktisch inclusief elementenmeditaties, uitleg over het Pentagram en diverse oefeningen en reflectievragen per element. Maar het belangrijkste: ontdekken hoe je de elementen in jezelf allemaal in balans kunt krijgen.

Module 5 – Jouw Natuurlijke Ritme

Integratie van alles samen plus nog werken met extra tools zoals Human Design, visualisaties en ondersteunde oefeningen om op zoek te gaan naar jouw persoonlijke natuurlijke ritme. Hoe integreer je deze diepe verbondenheid met de natuur in je dagelijkse leven en hoe kun je hiermee werken op de langere termijn? Kunnen we nóg een stapje dieper gaan in het voelen van de oerkennis die in onze cellen ligt opgeslagen?

Module 6 – Extra Ondersteuning

Toevoegend materiaal om nóg een laagje dieper te gaan. Denk aan werken met jouw eigen Spirit Animal, de energie van verschillende soorten bomen en landschappen, diepgaande kennis over de energetische werking van voeding en Ayurveda, kruidenleer en plantenleer, de kracht van je dromen, noem het maar op. Vele extra oefeningen, tools en meditaties waarmee je nog wel even zoet kunt zijn.

Meditatiebibliotheek

Daar waar je altijd terecht kunt waar in je leven je je ook bevindt.

De unieke combinatie tussen enerzijds intuïtief werk en invoelen op je eigen lichaam, en anderzijds informatieve video’s en intellectuele ontwikkeling

Start

Direct na aanmelding
Let wel: het programma is nog in opbouw en niet alle modulen zijn per direct beschikbaar (de eerste wel al). Vandaar ook de early bird korting nog.

Duur

Op je eigen tempo te volgen
Levenslang toegang
Ook bij toekomstige updates

Soul Tribe community

Indien gewenst – Toegang tot de online community
Contact met gelijkgestemden
Vragen stellen aan mij

Investering

EARLY BIRD PRIJS T/M 31 MAART 2023
€250,- in plaats van €499,-
(kan ook over 10 termijnen van €25,- verdeeld worden)

Skalatitude:
“De magie die ontstaat wanneer mens en natuur op een diep niveau samenwerken”

OVER JE PROGRAMMAHOST

Hoi, ik ben Roos!

Waar mijn passie voor de natuur vandaan komt? Al zolang als ik me kan herinneren voel ik de verbinding ermee op intuïtief niveau enorm sterk. Met de dieren, de planten, Moeder Aarde, het Universum. Het zit allemaal in ons. Lange tijd heeft die verbinding zich in mijn werk vooral op het gebied van voeding geuit, maar sinds 2022 heb ik besloten om ook het grotere stuk te gaan delen. Ik verdiep me in de rituelen van oeroude natuurvolkeren zoals de aboriginals, indianen, hekserij en het sjamanisme, maar ook werk ik bijvoorbeeld met de maan, de ritmes van de seizoenen, de energie van de verschillende elementen en een diepere vorm van astrologie. Ik geniet ervan om al die verschillende facetten op een makkelijke en praktische manier te verbinden om zo ook jou te kunnen helpen die verbinding met de natuur en het geheel weer sterker te voelen. Omdat het je leven zoveel rijker, lichter en liefdevoller kan maken als je weer meer met de bron gaat samenwerken. Juist door het combineren van al die verschillende tools.

Je bent een prachtige schakel tussen alles mooi mens!

DIT PROGRAMMA IS ECHT DE ENIGE IN ZIJN SOORT

Waar de combinatie plaatsvindt van al die verschillende oerwetten uit de natuur samen. Waar de kennis van vele diverse natuurvolkeren in geïntegreerd is. Waar we de verbinding maken tussen enerzijds het informatieve en intellectuele – en anderzijds het gevoelsleven en intuïtieve. Hier wil je bij zijn. We gaan samen naar het volgende level.

ZULLEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN?

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het programma?
Je kunt het programma volledig op je eigen tempo volgen op een manier die voor jou goed voelt. Mijn advies is om minimaal 2 maanden per module te nemen om alles goed te kunnen integreren. Ik kan me echter goed voorstellen dat je vaker nog naar bepaalde stukken terug wilt komen. Om die reden heb je dan ook eenmaal aangeschaft levenslang toegang tot het programma – ook bij toekomstige uitbreidingen en updates.

Hoe lang behoud ik toegang tot het programma?
Levenslang. Ook als er in de toekomst updates komen en nieuwe video’s zijn deze gewoon voor jou beschikbaar.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?
Dat is aan jou. Het bekijken van de video’s en het informatiemateriaal kost slechts een paar uur per maand. Wil je alles meerdere keren herhalen of ga je echt dagelijkse oefeningen integreren, dan ben je uiteraard meer ermee bezig.

Ik heb een andere vraag
Je mag me altijd even een mailtje sturen naar roos@degroenealchemist.nl of contact opnemen via Instagram of Facebook