SKALATITUDE. HÉT ONLINE DIY-PROGRAMMA OM EERST ALLES OVER JE EIGEN STERRENBLAUWDRUK TE LEREN, WAARNA JE VERVOLGENS STAP VOOR STAP GEHOLPEN WORDT HIER MEER NAAR TE GAAN LEVEN.

Hoe fijn zou het zijn om minder te twijfelen over keuzes die je maakt? Als je beter je grenzen aan kunt geven en een dieper weten hebt van hoe je in de kern in elkaar zit? Wat zou je ervan vinden om een leven meer op jouw voorwaarden te creëren, een leven dat beter bij je past en waarin je agenda is ingedeeld op een manier die voor jouw persoonlijke ritme werkt? Meer ontspanning en rust, minder stress, chaos en meegaan in het leven van alledag? Hoe zou het zijn als je jezelf meer zou erkennen en waarderen in wie je bent, met minder onzekerheid maar door écht sterk in je schoenen te staan? Je eigen pad te bewandelen zonder twijfel en in pure authenticiteit? Vanuit zelfliefde en zelfbewustzijn? Het zijn allemaal situaties waarbij het kennen van je persoonlijke sterrenblauwdruk én ernaar gaan leven je enorm kan helpen.

Dat heeft het voor mij gedaan. Dat heeft het al voor diverse deelnemers van mijn DIY-programma Skalatitude mogen doen. En dat kan het ook voor jou gaan doen.

In Skalatitude leer ik je eerst je sterrenblauwdruk volledig van A-Z uit te lezen (hierbij maken we gebruik van zowel human design als astrologie), waarna we ook samen aan de slag gaan om daadwerkelijk meer naar je sterrenblauwdruk te gaan leven.

CONCREET BESTAAT HET PROGRAMMA UIT:

✓ 6 Basismodulen bestaande uit video’s, werkboeken en audio-opnamen. Te volgen op je eigen tempo en onbeperkt toegang (geen tijdslimiet). In totaal bestaat Skalatitude uit meer dan 23 uur aan videomateriaal en over de 100 pagina’s aan werkboeken

✓ Live Masterclasses via Zoom, altijd met een opname achteraf terug te kijken

✓ Persoonlijke begeleiding via Whatsapp – alle vragen stellen die je maar krijgt

Eenmaal aangemeld = levenslang toegang en het programma is volledig op je eigen tempo te volgen en meerdere keren te herhalen.

LET WEL! Skalatitude is een DIY-programma en is ontworpen om je te leren hoe je zelf je eigen sterrenblauwdruk uit kunt lezen. Ben je reuze benieuwd naar je sterrenblauwdruk, maar wil je hem niet zelf leren uitlezen? Dan kun je beter hier een 1 op 1 Reading boeken. Vind je het wél leuk om je eigen sterrenblauwdruk (en die van anderen) te leren uitlezen? Dan is Skalatitude echt iets voor jou en ben je hier heel warm welkom.

ENKELE ERVARINGEN VAN ANDEREN

“Ik ben net begonnen en het programma geeft me nu al zoveel anker dat is heel fijn. Het is laagdrempelig en toegankelijk en dat is echt een talent – deze materie toegankelijk overbrengen. Het zou heel fijn zijn als meer mensen zich dieper met hun natuur kunnen verbinden en jouw programma is daarin een hele mooie tool voor meer bewustzijn, ontwikkeling op de subtielere lagen, integratie. Dankjewel.” – K

Je programma is fijn te volgen en super interessant dus dan vlieg ik er altijd snel doorheen. Goed teken dus! Ik herken al wat stukken uit mijn sterrenblauwdruk en ben reuze benieuwd naar de rest.” – P

IN DE 6 BASISMODULEN KOMEN DE VOLGENDE THEMA’S AAN BOD:

 1. Je elementenverdeling en human design blauwdruk ontdekken
 2. Van je human design blauwdruk naar daadwerkelijk stappen zetten
 3. Reflecteren en verder groeien met de maan mee (+bonus hormonen)
 4. Leven met het ritme van de seizoenen
 5. Verdieping in astrologie
 6. Samenwerken met je fysieke lichaam voor een authentieker leven

EN DIT IS DE AGENDA VOOR DE LIVE MASTERCLASSES VIA ZOOM VOOR 2024:

 • 19 Januari: Verjaardagsreading uitlezen
 • 16 Februari: De vier richtingen uit het Sjamanisme
 • 25 Maart: Lente Equinox
 • 30 April: Extra verdieping in Human Design (nieuwe thema’s)
 • 17 Mei: Carrière astrologie
 • 06 Juni: Nieuwe maan Breathwork – Thema verandering en vernieuwing
 • 21 Juni: Volle maan Breathwork – Thema loslaten
 • 01 Augustus: Zomer energie – Breathwork overgave en ontvangen

Altijd met een opname achteraf dus geen zorgen als je er niet live bij kunt zijn of al iets gemist hebt.

+ PERSOONLIJKE BEGELEIDING VIA WHATSAPP DUS

LIEVER EERST EVEN EEN INZAGE IN HET PROGRAMMA BEKIJKEN?

In totaal bestaat Skalatitude uit meer dan 23 uur aan videomateriaal en over de 100 pagina’s aan werkboeken. Eenmaal aangemeld houd je onbeperkt toegang zodat je het programma volledig op een voor jouw passend tempo kunt doorlopen.

AAN HET EINDE VAN SKALATITUDE:

>> Weet je beter wie je bent en wat je hier te brengen hebt
>> Voel je meer liefde voor jezelf en vind je het makkelijker om voor jezelf te kiezen
>> Is je leven meer op jouw authentieke zelf ingericht
>> Heb je een concreet plan hoe je hier in de toekomst nog meer stappen in kunt zetten
>> Ken je alle ins en outs over je sterren blauwdruk profiel
>> Weet je hoe de natuur je kan ondersteunen wanneer je veranderingen in je leven door wilt voeren
>> En weet je hoe je meer energie, meer vervulling en meer flow in je leven kunt ervaren
>> Kun je voor iedereen die het maar wilt een sterrenblauwdruk uit lezen 🙂 – je zou zelfs op professioneel niveau readings kunnen geven mocht je die behoefte hebben

Skalatitude:
“De magie die ontstaat wanneer mens en natuur op een diep niveau samenwerken. Je thuis voelen in jezelf en in het leven hier op Aarde.”

OVER ROOS

Als jong meisje van 8 jaar oud ontving ik een visioen: later als ik groot ben begin ik mijn eigen restaurant. Het werd een droom waar ik jarenlang voor vocht totdat ik het in 2017 realiteit maakte. Ik opende mijn restaurant waar ik volledig met natuurlijke voeding werkte. Een groot succes voor Zuid-Limburg, maar wat bleek op lange termijn wat minder een succes voor mijzelf.

Ik kwam erachter dat een te vast werkritme voor mij niet optimaal is maar dat ik het fijner vind om met de eb en flow van mijn energie mee te bewegen. Ik kwam erachter dat de wens van mij om continue nieuwe dingen te willen creëren er ook nu met het vervullen van mijn kinderdroom nog was. En ik kwam erachter dat ik het werken met de natuur samen op alle lagen in mijn werk wil integreren en niet alleen op het gebied van voeding.

Allemaal zaken die niet handig samen gingen met het hebben van een eigen restaurant – en met de jaren die vorderden merkte ik dat mijn energie steeds lager werd en ik me van binnen verbitterd begon te voelen doordat ik niet authentiek meer leefde. Een situatie die er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik de keuze maakte om mijn restaurant los te gaan laten, wat ik begin 2022 deed om nu het laatste jaar een veel authentieker leven voor mezelf te creëren met meer energie, flow, vreugde, zelfliefde en vervulling. En wat een feestje is dat!

Het bewandelen van dit pad van niet-authenticiteit naar authenticiteit ging niet zonder slag of stoot, maar waar ik door het hele proces heen zo enorm veel steun uit gehaald heb is door het kennen van mijn persoonlijke sterrenblauwdruk profiel. Hierin stond namelijk letterlijk dat ik op de goede weg was! En dus wist ik dat het zo moest zijn. Iets dat ik jou ook zo enorm gun en waarvoor ik nu Skalatitude gecreëerd heb. Zodat ook jij jouw meest authentieke (en blije) leven kunt gaan bewandelen! Ik gun het je zo.

Mocht je even willen sparren met mij over jouw situatie, mail me dan even op roos@degroenealchemist.nl. Dan geef ik je mijn eerlijke advies over of ik wel of niet mee zou doen. Of we kunnen even een telefonische afspraak inplannen als je dat fijner vindt.

Fijne dag nog vandaag en wie weet tot snel bij Skalatitude! Je zou ontzettend warm welkom zijn.