Beter weten wie je bent, wat je in dit leven te leren hebt en wat je hier op aarde te brengen hebt? Het staat allemaal in je sterrenblauwdruk!

Het is een prachtig gegeven dat we als mens op het moment dat we geboren werden allemaal een unieke sterrenblauwdruk hebben meegekregen. In deze sterrenblauwdruk staat informatie over welke grotere lessen je in dit leven te leren hebt, tegen welke uitdagingen je aan mag lopen, maar ook welke kansen er voor je zijn en wat je hier te brengen hebt.

Er staat informatie in over op welke manier je het beste je agenda en tijd kunt indelen, wat belangrijk voor je is in relatie tot vriendschappen, liefdesrelaties en familie, en wat jouw manier van leren specifiek is.

Je kunt erin vinden hoe iemand het beste met zijn of haar emoties om gaat, wat iemands superkracht is, en nog zo ontzettend veel meer.

Een sterrenblauwdruk schetst niet hoe iemands leven definitief gaat zijn (we hebben als mens uiteraard allemaal een eigen wil en eigen keuzes die voorop staan) – meer schetst het een beeld van hoe je je meest vreugdevolle leven kunt creëren en helpt het je accepteren van dat waar je het moeilijker mee hebt.

We zijn allemaal uniek, hebben allemaal andere lessen te leren en kansen te benutten, en mogen hier dus ook echt op onze eigen manier naar gaan leven. Jouw unieke sterrenblauwdruk is je kracht en niet je valkuil – en dit laat ik je zo onwijs graag zien! Je zult merken dat hoe meer je hiernaar leeft – des te meer het leven ook voor jou gaat werken.

Hoe kan ik je hier precies bij helpen?

Door het diepgaand opstellen van je sterrenblauwdruk uiteraard! Je mailt me je geboortegegevens toe, ik ga voor je aan de slag, en na enkele weken ontvang je een diepgaande sterrenblauwdruk in PDF vorm waar je je hele verdere leven nog op door kunt bouwen. Om zo je fijnste leven ooit voor jezelf te creëren!

In een diepgaande sterrenblauwdruk op zijn Roos vind je:
>> Als eerste mijn persoonlijke beschrijving van je elementenprofiel en wat je hier al van kunt leren (de verdeling water-aarde-vuur-lucht)
>> Vervolgens duiken we in het stuk energiehuishouding en kijken we hierin wat voor jou het beste werkt en wat je kunt leren van de verdeling van je energiecentra
>> Wat het beste werkt voor jouw specifieke zenuwstelsel – juist meer structuur of juist minder bijvoorbeeld
>> Met welke levensmissie je hier naar aarde bent gekomen
>> Welke kansen en uitdagingen er voor je liggen in dit leven. Welke sterke kwaliteiten en welke aandachtspunten je vanuit je sterrenblauwdruk hebt meegekregen
>> Op welke manier je het beste kunt communiceren en waar je uniek in bent
>> Waar je vandaan komt en waar je naartoe mag bewegen
>> Wat alle verschillende planeten over je sterrenblauwdruk willen zeggen
>> Wat de invloed is van de stand van de sterren en planeten nu op dit moment in je leven en komend jaar
>> Alles over je noordelijke maansknoop en zuidelijke maansknoop
>> Informatie over progressies en je solaar
>> En nog veel meer…

Met zo’n diepgaande sterrenblauwdruk:

>> Weet je beter wie je bent en wat je hier te brengen hebt
>> Voel je meer liefde voor jezelf en vind je het makkelijker om voor jezelf te kiezen
>> Kun je je leven meer op jouw authentieke zelf in gaan richten voor meer levensvreugde, vrijheid en vervulling
>> Begrijp je veel beter waarom je in je leven tegen bepaalde uitdagingen aanloopt en hoe je de kansen van dit leven kunt benutten
>> Bonus: Grote kans dat je ook beter begrijpt waarom anderen anders in elkaar zitten dan jij en dat je de wereld en de mensen om je heen zo ook iets makkelijker kunt plaatsen

Ik zou je met liefde in mijn agenda inplannen!

Of wil je eerst nog even contact hebben? Je mag me altijd een mailtje sturen naar roos@degroenealchemist.nl of stuur me een berichtje op Facebook of Instagram @degroenealchemist

Mijn verhaal

Als jong meisje van 8 jaar oud ontving ik een visioen: later als ik groot ben begin ik mijn eigen restaurant. Het werd een droom waar ik jarenlang voor vocht totdat ik het in 2017 realiteit maakte. Ik opende mijn restaurant waar ik volledig met natuurlijke voeding werkte. Een groot succes voor Zuid-Limburg, maar wat bleek op lange termijn wat minder een succes voor mijzelf.

Ik kwam erachter dat een te vast werkritme voor mij niet optimaal is maar dat ik het fijner vind om met de eb en flow van mijn energie mee te bewegen. Ik kwam erachter dat de wens van mij om continue nieuwe dingen te willen creëren er ook nu met het vervullen van mijn kinderdroom nog was. En ik kwam erachter dat ik het werken met de natuur samen op alle lagen in mijn werk wil integreren en niet alleen op het gebied van voeding.

Allemaal zaken die niet handig samen gingen met het hebben van een eigen restaurant – en met de jaren die vorderden merkte ik dat mijn energie steeds lager werd en ik me van binnen verbitterd begon te voelen doordat ik niet authentiek meer leefde. Een situatie die er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik de keuze maakte om mijn restaurant los te gaan laten, wat ik begin 2022 deed om nu het laatste jaar een veel authentieker leven voor mezelf te creëren met meer energie, flow, vreugde, zelfliefde en vervulling. En wat een feestje is dat!

Het bewandelen van dit pad van niet-authenticiteit naar authenticiteit ging niet zonder slag of stoot, maar waar ik door het hele proces heen zo enorm veel steun uit gehaald heb is door het kennen van mijn persoonlijke sterrenblauwdruk profiel. Hierin stond namelijk letterlijk dat ik op de goede weg was! En dus wist ik dat het zo moest zijn. Iets dat ik jou ook zo enorm gun en waardoor ik het nu zo fantastisch vind als ik dit ook voor anderen mag uitlezen. Zodat ook jij jouw meest authentieke (en blije) leven kunt gaan bewandelen! Ik gun het je zo.