Wachtlijst ‘Cyclisch leven met hulp van de natuur’

Leer cyclisch te leven met hulp van de natuur voor een lichter, liefdevoller en rijker leven. Meld je hieronder aan voor de wachtlijst, zodat je als eerste alle info ontvangt wanneer mijn aanbod omtrent ‘Cyclisch leven met hulp van de natuur’ verschijnt. Ben je ingeschreven op de wachtlijst dan ontvang je bovendien een extra mooi en onweerstaanbaar aanbod van me.

In ‘Cyclisch leven met hulp van de natuur’ leer ik je alles over de diverse cycli in de natuur en hoe je hier je eigen leven op af kunt stemmen. Werken met cyclische ritmes geeft meer draagvlak voor dat alles er mag ZIJN zodat je een lichter, liefdevoller en rijker leven voor jezelf kunt creëren. In het programma komen vele ondersteunende tools hiervoor aan bod, waaronder bekendere zoals meditaties, visualisaties en journalsessies, maar ook minder bekende zoals oeroude rituelen, feesten, ceremonies, kruiden en edelstenen ondersteunend aan alle cycli en meer. Kennis vanuit diverse oude natuurvolken zoals sjamanisme, aboriginals en indianen is meegenomen hierin.

Module 1: De seizoenen
Module 2: De maan en sterren
Module 3: Het ritme van je fysieke lichaam
Module 4: Vijf Elementen
Module 5: Jouw circulaire ritme
Module 6: Extra ondersteuning over thema’s zoals bijvoorbeeld ‘Spirit Animals’ en ‘Voeding’
Bonus 1: Live wildplukdag
Bonus 2: Zoom sessie ‘Nieuwe Maan Cirkel’
Bonus 3: Meditatiebibliotheek

Verwacht: begin 2023

Geef een geldig e-mailadres op.
Ik word graag op de hoogte gehouden over het 'Cyclisch leven met hulp van de natuur' programma *
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Deze wachtlijst staat los van mijn gewone nieuwsbrief en je ontvangt hier dus geen andere mails op dan over ‘Cyclisch leven met hulp van de natuur’.