Wachtlijst Boek ‘Voeding van de Aarde’

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst, zodat je als eerste alle info ontvangt wanneer het boek verkrijgbaar is.

In dit boek laat ik je kennis maken met de VOLLEDIGE wereld van natuurlijke voeding – van wildpluk tot de geneeskracht van specifieke planten, van intuïtief op je voeding afstemmen en écht naar je lichaam luisteren tot alle eetbare delen van elke plant gebruiken. Per seizoen, circulair en met nog heel veel andere tips en extraatjes. Ik duik dieper in de wereld van voeding dan ooit tevoren (helemaal in verbinding) en ik kan niet wachten om dit allemaal met je te mogen delen. Uiteraard zal het boek ook weer boordevol nieuwe recepten zitten – meer dan 100.

Verwacht: voorjaar 2024

Geef een geldig e-mailadres op.
Ik word graag op de hoogte gehouden over het nieuwe boek *
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Deze wachtlijst staat los van mijn gewone nieuwsbrief en je ontvangt hier dus geen andere mails op dan over het nieuwe boek.