HÉT BOEK DAT ONMISBAAR IS IN JOUW KEUKEN!
WAAROM? OMDAT IN DIT BOEK GEZONDE VOEDING, SMAAK EN GEMAK ALLEMAAL SAMEN KOMEN – HET BESTE VAN DEZE DRIE WERELDEN. OMDAT DIT EEN BOEK IS WAAR JE DAADWERKELIJK MEE ZULT GAAN KOKEN IN PLAATS VAN DAT HET ERGENS VER WEG IN JE KAST LIGT TE VERSTOFFEN.
Ik heb het ondertussen zó vaak gehoord: “Roos, van alle kookboeken die ik bezit gebruik ik alleen de jouwe”. En “Roos, ik kook letterlijk meerdere keren per week uit jouw boek.” Tot “Roos, jouw boek gaan mijn kleinkinderen straks vinden met plakband en tape eraan omdat ik het zo tot het bot gebruikt heb.”
Zou het niet heerlijk zijn als je een kookboek had waarvan je gewoon wist dat elk recept echt goed is? Waarvan je niet hoeft te twijfelen of je het zelf wel kunt maken, of de smaak wel goed uit gaat komen of dat het recept misschien te ingewikkeld voor je is? Maar dan wel met recepten die echt voedzaam en gezond voor je zijn?
Hoe het kan dat ik deze werelden van smaak, gezondheid en gemak allemaal zo mooi heb weten te combineren? Omdat ik me laat inspireren door de smaken en puurheid van de natuur. Omdat ik jarenlange ervaring heb in het voor andere mensen koken met cateringopdrachten en in mijn restaurant. Omdat ik weet hoe ik recepten het beste kan formuleren met alle kookworkshops die ik ondertussen al gegeven heb. Omdat ik mijn hele leven al op deze manier kook.
We kennen het allemaal – het gemak van die diepvriespizza, kant-en-klaar-maaltijd of snackbar om de hoek. Niets mis mee voor af en toe, maar hoe voldaan voel je je nu echt na zo’n maaltijd? Met mijn boek ‘De Groene Alchemist – weekendeditie’ ontdek je hoe het ook anders kan en is de wereld van afhaalmaaltijden al snel verleden tijd.
Bestel het boek nu en je hebt hem binnen een paar dagen thuis in de brievenbus liggen.