fbpx

Ken je dat dat je een nieuw kookboek koopt en dat het dan uiteindelijk in de kast ligt te verstoffen?

Dat je voornemens had om gezonder te gaan koken, maar dat het er uiteindelijk bij in schiet wegens omstandigheden of te ingewikkelde recepten?  Dat je eigenlijk graag gezonde, makkelijke én lekkere maaltijden op tafel wilt zetten maar niet precies weet hoe?

Dat kan anders! Het kookboek ‘Weekendeditie’ is hét boek waarin ik je met bovenstaande help. Het is hét boek waarin ik alleen de allerbeste en allerlekkerste recepten verzameld heb die ik de afgelopen jaren gemaakt heb. Recepten die echt bij iedereen in de smaak zullen vallen en die iedereen kan maken.

Met ingrediënten die je in elke supermarkt kunt vinden, heldere beschrijvingen en stap-voor-stap instructies. Het is een kookboek dat je nu eens écht zult gaan gebruiken en waarmee je leert hoe je zelf in een handomdraai de allerlekkerste gezonde gerechten op tafel kunt zetten.

Het is een kookboek waarmee je nu eens écht je voornemens om gezonder te koken waar zult maken – en dan nog op een gigantisch smaakvolle manier ook!

Het kookboek ‘Weekendeditie’ bevat meer dan 75 recepten die allemaal plantaardig, glutenvrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers zijn – maar pas de recepten uiteraard aan waar dat voor jou goed voelt. De recepten zijn bedoeld als inspiratie om je écht anders te leren koken en niet om er standvastig aan vast te houden.

Dit boek staat voor écht lekker en voedzaam eten op een manier waarvan ook jij het kunt! Met een duidelijke uitleg en makkelijk te vinden ingrediënten zet ook jij in een handomdraai straks de beste gerechten op tafel.

“Dankjewel voor dit fantastische boek. Megadankjewel! Dit is zo’n kookboek dat je kleinkinderen later in de kast vinden, als het nog net aan een paar draadjes aan elkaar zit, ineen geplakt met wat rollen tape omdat het teveel gebruikt is.” – Sanne

“Het boek is echt een juweeltje: mooie foto’s en zalige recepten. Ik zal het koesteren en hopelijk heel vaak gebruiken. Dankjewel voor je gouden recepten en veel meer moois.” – Cissy

“Wat een fantastisch boek! De passie en het enthousiasme van Roos spatten van de pagina’s af, de foto’s spreken enorm aan en ik kan niet wachten om de keuken in te duiken. Het hele boek voelt als een cadeautje en de recepten zijn echt voor iedereen haalbaar én verassend.” – Marinka

Dit vind je in het boek

>> Meer dan 75 ECHT FANTASTISCHE recepten die iedereen lekker vindt
>> Tientallen variatietips op die recepten
>> Makkelijk te vinden ingrediënten
>> Heldere uitleg en stap-voor stap instructies
>> Glutenvrij, lactosevrij, plantaardig en zonder geraffineerde suikers
>> Voorbeeldmenu’s voor 3 -en 4 gangen diners
>> Uitleg over ingrediënten
>> 154 pagina’s aan nieuwe inspiratie
>> Luxe, hardcover uitgave

Dit boek is hét boek dat ik zelf ook nog elke dag gebruik voor mijn cateringopdrachten en er is nog nooit iemand geweest die het niet lekker vond. Dit boek is hét boek dat ik echt iedereen ter wereld gun. Dit boek is hét boek dat je laat proeven en ervaren hoe het ook anders kan.

Over de auteur

Hoi, ik ben Roos!

Waar mijn passie voor natuurlijke voeding vandaan komt? Die is er met de (glutenvrije) paplepel in gegoten! Al van kinds af aan voelde ik me thuis tussen de beestjes en de planten en dat is daarna nooit meer weg gegaan. Opgroeiend met een moeder als orthomoleculair arts zag ik al snel hoe ontzettend veel natuurlijke voeding voor je kan doen en hoe veel meer dit in de wereld gedeeld mag worden.

Wij als mens zijn onderdeel van de natuur en dus mag onze voeding ook zo veel mogelijk die kant op gaan. Ik voel dat in elke cel van mijn lichaam! Het maakt mij diep gelukkig om terug te gaan naar de bron. Om met mijn handen en voeten in de aarde te wroeten, om in de keuken allemaal nieuwe pure recepten te bedenken, en om in mijn lichaam te voelen waar het blij van wordt en waar minder.

Na jarenlang een eigen restaurant gehad te hebben houd ik me nu bezig met catering, workshops & het schrijven van kookboeken. Allemaal met één doel: jou laten zien hoe lekker en makkelijk het is om gezond te koken. Je hoeft alleen maar naar de natuur te luisteren!

Dit boek helpt je daarbij.