mango-limoensorbet met bramen

Zoet

Voor 4 personen

ingrediënten

500 gram diepvries mango
4 el agavesiroop
200 ml kokosmelk uit blik
Rasp en sap van 2 limoenen
150 gram bramen (diepvries of vers)
Klein handje kokosvlokken
Klein handje pistachenoten
Optioneel extra ter garnering: verse munt en/of rode bes

bereiding

Voorbereiding
Ontdooi de bramen indien je diepvries hebt gehaald.
Doe mango, agavesiroop, kokosmelk en rasp -en sap van 2 limoenen in een keukenmachine
of sterke blender en laat malen tot ijs. LET OP! Laat het niet te ver doorgaan dat het
vloeibaar wordt. Bewaar in de vriezer tot serveren, maar laat hem niet langer dan 12 uur
staan om ijskristallen te voorkomen.


Serveren
Verdeel het ijs over 4 hoge coupes en verdeel de bramen hierover samen met de
kokosvlokken en de pistachenoten. Garneer optioneel nog extra met munt en/of rode bes.
De perfecte lichte afsluiter voor een top diner