mini limoentaartjes met framboos

Zoet

Voor 4 personen

ingrediënten

90 gram amandelmeel
90 gram dadels zonder pit óf dadelpasta
45 gram cashewnotenpasta ongezouten (of week 45 gram cashewnoten
gedurende 24 uur en maal fijn in de keukenmachine)
½ eetrijpe avocado
40 ml kokosmelk ui blik
Rasp van ½ limoen
Sap van 1 limoen
Sap van ½ citroen
60 gram agavesiroop
50 gram gesmolten kokosolie + extra om in te vetten
Handje verse frambozen + extra om te serveren

bereiding

Meng de amandelmeel met de dadels in de keukenmachine óf gebruik
dadelpasta wanneer je het met de hand mengt. Vet 4 vormpjes van de
muffinvorm in met kokosolie (of gebruik papieren vormpjes) en verdeel de
amandel-dadelmix over de bodem.
Meng daarna de cashewnotenpasta met de avocado, kokosmelk, limoenrasp
-en sap, citroensap, agavesiroop en kokosolie. Doe dit in de keukenmachine,
in de blender óf met een mengkom en staafmixer. Spatel de verse frambozen
er voorzichtig doorheen en verdeel over de amandel-dadelbodem in de
vormpjes.
Zet 30 minuten in de vriezer óf 90 minuten in de koelkast en serveer met nog
wat extra frambozen. Enjoy!